:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Osamnaestogodišnja Nataša Kampuš, koja je osam godina provela zatočena u podrumu, ne osuđuje svog otmičara. Ona ga je u svom iskazu branila rekavši da je on deo njenog života i da nije propustila ništa dok je bila u zatočeništvu. Nataša Kampuš je napisala je da joj je jasno da je njen slučaj ostavio jak utisak na javnost i da je strašno da se ovakvo nešto dogodi. Ona je istakla da je svesna da ljude najviše interesuju intimne stvari, ali da na takva pitanja neće odgovarati. Vlasti su prikazale fotografije i video-snimke malog podruma bez prozora u kojem je Nataša držana, a koji je ona u saopštenju koje je pročitao psiholog Maks Fridrih okarakterisala kao „moja soba”:
„To je bila moja soba i javnost ne treba da je vidi. Moj život je bio organizovan tako da smo većinu vremena provodili zajedno, čitali, gledali TV, pričali i kuvali. On nije bio moj gospodar. Bio je nekada dobar prema meni, ali nekada je postupao veoma loše, simbolično govoreći, nosio me je na ramenima i šutirao me nogama. Oboje smo znali da ga je nešto nateralo da postane loša osoba.”
Nataša je apelovala da je mediji ostave na miru i da joj daju vremena dok sama ne bude u stanju da priča.
Policija je danas saopštila da su oni tek počeli da je ispituju. Volfgang Priklopil, koji je oteo Natašu 1998. godine, ubio se posle njenog bega. (B92)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
prolupalo jadno dete
|
|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Nije ni cudo kad je tako navikla za tih 8 godina. Pomirila se sa sudbinom.
Na kraju krajeva, sto je pobegla?
|
|
 |
knknpnkn * Đavolkova žena *

|
Godine: 47
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda

|
|
To se zove "Stokholmski sindrom"-kada zrtva pocinje da se identifikuje sa svojim otmicarem i da saoseca sa njim. To je jedna vrsta odbrambenog mehanizma. Jadna devojka
|
|
 |
Sascha336 * Vatreni delija *

|
Godine: 53
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija

|
|
stvarno mi je zao za ovu Devojku, ovde u Becu malo malo pa se nesto cuje od nje sta je sve dozivila
|
_________________ I C E M A N |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|