:: |
| Autor |
Poruka |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 50
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Veliki broj Britanaca bio bi spreman da odustane od seksa ako bi to značilo da će doživeti 100 godina, pokazalo je istraživanje sprovedeno u Londonu. Anketa Mori pokazala je da bi 40% ispitanika žrtvovalo strast zarad dugovečnosti, s tim što je na to spremno više žena (48%) nego muškaraca (31%). Međutim, skoro niko od njih (94%) ne bi bio spreman da se odrekne porodice ili prijatelja ako bi to bio uslov da dožive stotu godinu. Polovina ispitanih veruje da bi naučnici trebalo da nastave da se trude da produže životni vek. (Beta, Mondo)
|
| |
|
 |
kacagica Dobro upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Avg 2006 Poruke: 543

|
|
Ja se prva ne bih odrekla seksa da bih dozivela stotu!
Planiram da osnujem porodicu i to je to.
Na mladjima svet ostaje
|
|
|
| |
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Nikad nisam razumio one koji zele zivjeti 100 godina. Pa ako zivis duze ne produzuje ti se mladost nego starost. Tko zivi 100 godina proveo je pola zivota u dobi izmedju 50 - 100 godina. 50%
Dakle ne bih se odrekao. Radije 60-65-70 pa sa sexom nego 100 bez...
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
ThGamEr Dobro upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 06 Sep 2006 Poruke: 685 Mesto: Svuda po malo

|
|
|
Da je fora da cu da ostanem mlad 100 godina, ok prihvatio bi, ali ovako sta cu da zivim poslije sezdesete, a jos da nemam cega da se sjecam.
|
_________________ I am a professional killer, I kill for money,
but you are my friend, I kill you for nothing.
 |
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
|
ma ja bih izabrao sex(vodjenje ljubavi),jer dzaba mi 100 godina ako nema strasti,ljubavi,...to onda nije to.Bolje je kratko ali slatko....
|
|
 |
LaNa83 rizmalovo srculence

|
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd

|
|
| rizmal je napisao/la sledeće: | | ma ja bih izabrao sex(vodjenje ljubavi),jer dzaba mi 100 godina ako nema strasti,ljubavi,...to onda nije to.Bolje je kratko ali slatko.... |
apsolutno se slazem...neodricem se tog cina sa mojom srecicom...
|
|
 |
Sheggy-po Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 47
Datum registracije: 14 Jul 2006 Poruke: 55 Mesto: Pozarevac / Braunau

|
|
|
J..o ne j..o k...u vreme prolazi tako da bolje uzmi odma sta ima jer dzabe stotka kad samo duze ocajavas!!!
|
_________________ Kad umrem i kad me odnesu dodjite dusmani da vam dam adresu!!! |
|
| |
|
 |
srbijadolondona Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 04 Jul 2006 Poruke: 36 Mesto: London

|
|
|
verovatno sex
|
_________________ A vi , kako te? |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|