:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Međunarodna unija za telekomunikacije odredila je da će novi pozivni broj za Crnu Goru biti 382. Iz Ministarstva ekonomije Crne Gore je saopšteno da će, u prelaznom polugodišnjem periodu, moći da se koristi i novi, i dosadašnji pozivni broj 381, koji je važio za državnu zajednicu. Taj je period potreban kako bi se strani telekomunikacioni operatori mogli prilagoditi da bi njihovi korisnici mogli da upotrebljavaju novi pozivni kod. (Beta)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
kacagica Dobro upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Avg 2006 Poruke: 543

|
|
neka, neka!Odvojili smo se od njih tako da necemo imati nista zajednicko sa njima, pa ni pozivni broj. Sad svaka drzava za sebe nek razmislja!
|
|
|
| |
|
 |
Bajadk Odomaćeni član

|
Godine: 51
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark

|
|
|
Pa posto smo se mi odvojili i normalno je da bude tako. niko nije trazio da bude isti pozivni....zar ne???
|
_________________ E da mi je, da mi je |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|