:: |
| Autor |
Poruka |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 50
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Burne reakcije širom Srbije izazvala je priča o zrenjaninskom diplomiranom profesoru filozofije Goranu Živić, koji je prebačen na mesto čistača u predškolskoj ustanovi "Radosno detinjstvo", o čemu je već pisano na sajtu, a posledica je odjeknula je nova "bomba", da se isti čovek, samo jedan dan nakon što je javnost saznala njegovu životnu priču - zaposlio na adekvatnom radnom mestu. Naime, posle saznanja da je talentovanom profesoru, inače dobitniku nagrade "Dr. Zoran Đinđić" za najbolji diplomski rad 2005. godine, data metla u ruke, munjevito je reagovala Nada Oroš, direktorka istorijskog arhiva u Zrenjaninu i poslala ponudu Živiću da se odmah zaposli kao pripravnik u ovoj cenjenoj ustanovi.
Naravo da je ovaj lepi gest prihvaćen sa druge strane i čovek sa diplomom novosadskog Filozofskog fakulteta već od ovih dana stupiće na novo radno mesto i potpuno se posvetiti svojoj profesiji.
- Izuzetno sam zadovoljan što je javnost ovako reagovala i što ću na svome radnom mestu moći da obavljam posao koji jeste moja struka, a i koji najviše volim. Ne znam tačno šta će sve biti moja radna zaduženja, sigurno da će to imati puno dodirnih tačaka sa diplomom koju sam stekao - kratko je prokomentarisao profesor Živić. (vesti.de)
|
| |
|
 |
bane42 Upućeni član

|
Godine: 61
Datum registracije: 17 Okt 2005 Poruke: 474 Mesto: Gde nebo ljubi zemlju...

|
|
|
Bravo za narod , bravo za Profu... neka mu je sa srećom..
|
_________________ Bit će bolje jednog dana...
ako bog da...
Što me ne ubije to me ojača.... |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|