:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Više od 8.000 ljudi prisustvovalo je u subotu uveče koncertu Gorana Bregovića i „Orkestra za svadbe i sahrane” na gradskom trgu u Čačku. Koncert je organizovala Čačanska banka povodom 50 godina rada, i na trgu je zato bila posebna loža sa koje su koncert pratili rukovodstvo te banke, njeni poslovni partneri, guverner Narodne banke Srbije Radovan Jelašić i funkcioneri čačanske opštine. Zbog koncerta je bila zatvorena za saobraćaj jedna od glavnih ulica u centru grada, a prema izvešaju policije, koncert je protekao bez incidenata. Ugostitelji iz Čačka i Guče su na gradskom trgu, u toku koncerta, na nekoliko štandova prodavali pivo po ceni od 50 do 100 dinara, sokove za 80 i pljeskavice za 100 dinara. Nakon koncerta priređen je veliki vatromet. (Beta)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
koliko brega voli pare taman mu
bankari i trebaju
|
|
|
| |
|
 |
Little_dress ~50% angel & 50% devil~

|
Godine: 45
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 3035 Mesto: Dream world

|
|
|
Iako mi je to bio prvi odlazak u Cacak, resila sam da odem na koncert i super se provela. Jedina zamerka je hladnoca. Smrzla sam se skrozzzzzzzzzzzzzz.
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|