:: |
| Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Parlament u Ulan Batoru raspravlja o zakonu koji bi mongloskoj vladi omogućio da licencira korištenje Džingis-kana u reklamne svrhe. Njegovo lice trenutno krasi boce votke, a njegovo ime nosi i jedna pivovara, što smeta Mongolcima koji su osjetljivi na strano prisvajanje lika Džingis-kana...
news.bbc.co.uk
monitor.hr
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
držte lopova Banovan! Zna tudju muku

|
Godine: 30
Datum registracije: 14 Nov 2005 Poruke: 9553 Mesto: debian city

|
|
Isto kao što bi Rumunija mogla na konto grofa Drakule da zgrne velike pare i napravi brend.
Mnogim Amerima je prva asocijacija za ovu balkansku zemlju baš grof Drakula. Ništa drugo i ne znaju o Rumuniji, čak ni njen tačan geografski položaj.
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Tu si u pravu.
A sto mislis sto bi Srbi ili Hrvati mogli registrirat?
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
držte lopova Banovan! Zna tudju muku

|
Godine: 30
Datum registracije: 14 Nov 2005 Poruke: 9553 Mesto: debian city

|
|
Pa već sam pisao o tome. Da Amerikanci imaju istorijsku ličnost kao što je bio hajduk Veljko odavno bi oni napravili brend od toga. Ne bi sad snimali filmove o Troji , Aleksandru Velikom ili o Terminatoru, Rambu i ostalim karikaturama. Život hajduk Veljka je bio toliko interesantan i buran , ali eto mi nemamo Holivud.
A Hrvati. Hm, pa mislim da su oni napravil brend od Gospe iz Medjugorja.
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|