:: |
| Autor |
Poruka |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 50
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Vozač Renoa i aktuelni svetski prvak u formuli 1 Fernando Alonso vratio je prvo mesto u ovogodišnjem šampionatu pobedom na trci za Veliku nagradu Japana na stazi Suzuka. Alonso je do 15. pobede u karijeri i 10 poena prednosti u odnosu na Mihaela Šumahera u pohodu na drugu uzastopnu titulu, stigao u vremenu 1:23:53.413 h, ispred Felipea Mase, Đankarla Fizikele, Džensona Batona i Kimija Rainkonena. Vozač Ferarija Mihael Šumaher odustao je 17 krugova pre kraja, zbog otkazivanja motora. Nemcu je ovo drugo odustajanje u ovoj sezoni, a Ferariju prvo otkazivanje motora još od 2001. godine. Odluka o prvaku biće donesena na poslednjoj trci u sezoni za Veliku nagradu Brazila. Sada Alonso ima meč loptu, ali ako Šumaher pobedi, a Španac ne osvoji nijedan bod – Nemac postaje prvak po osmi put u karijeri. (B92)
|
| |
|
 |
Natasha38 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 19 Avg 2005 Poruke: 125

|
|
|
Ja navijam za Alonsa. Tako da mi je milo, sto on sada i vodi.
|
|
|
| |
|
 |
srna2422 Odomaćeni član

|
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 2402

|
|
schumi ispao
|
_________________ Marriage is the triumph of imagination over intelligence. |
|
| |
|
 |
Mikica_Lo Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 04 Sep 2006 Poruke: 2

|
|
|
Alonso je p...a, vec sledece sezone nece biti ni u konkurenciji za prva tri, a Ferrari ce sa Kimijem i Masom da razbija, zao mi je Sumija, jeste da je smrad, ali je izmislio voznju za sve ove u cirkusu trenutno!!!
|
|
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
|
ma sumi nema pojma samo da se isto ovo ne desi alonsu na sledecoj trci i sve ce biti ok,vise mi se sumi smucio pola pobeda mu je poklonjeno a da ne pricamo o njegovim podvizima ranije na trkama,al jbg to se zaboravlja cim se vidi njegova statistika....i svi pamte samo one dobre stvari...
|
|
 |
brana21 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 03 Jul 2006 Poruke: 117

|
|
Evo par reči za razmišljanje:
Ako šumaher u nedelju bude na začelju kolika jevjerojatnost da će alonso ispast iz utrke?
[align=center]
|
_________________ BRANA |
|
| |
|
 |
brana21 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 03 Jul 2006 Poruke: 117

|
|
|
JA mislim da je 99%
|
_________________ BRANA |
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
| brana21 je napisao/la sledeće: | Evo par reči za razmišljanje:
Ako šumaher u nedelju bude na začelju kolika jevjerojatnost da će alonso ispast iz utrke?
[align=center] | vec se ranijje dogadjal;o to tako da je to sve stvar srece vise no umeca u voznji....a npr moze i ferari da naredimasi da pri startu zvekne alonsa i to je to(sto su neki timovi svojevremeno primenjivali).....
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|