:: |
| Autor |
Poruka |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 50
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Žika Jelić, frontmen benda „YU grupa”, teško je povređen u saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali. Prema pisanju „Blica”, u četvrtak oko 21 čas pred Jelićev „opel” izleteo je kamion, nakon čega je auto podleteo pod prikolicu kamiona. Žika Jelić prebačen je u Urgentni centar. „Kamion je izleteo iz krivine, iako je trebalo da stane kod znaka ”stop„. Žika je u tom trenutku udario u njegov točak i podleteo pod kamion. Automobil je toliko odleteo da je završio ispod prikolice kamiona. Više od sat i po bio je tu priklešten. Tek kada su stigli ljudi iz Hitne pomoći i kada je auto isečen, Žika je jedva izvučen napolje”, ispričao je Petar Jelić, Žikin bratanac i član „YU grupe”. Žiki Jeliću su polomljeni kuk, koleno, zglob i tetiva desne ruke i izgubio je sve gornje zube... „Dobro je da su mu vitalni organi u redu. Kako je moglo da bude, još je i dobro. Jer, mi nismo znali da li je on uopšte živ”, rekao je Petar Jelić. (MONDO)
|
| |
|
 |
viktorpop Upućeni član

|
Godine: 55
Datum registracije: 06 Jul 2005 Poruke: 382 Mesto: Kraljevo

|
|
|
Strasno, nakupilo se ludaka u saobracaju, dzabe sto pazis dok vozis kad ne mozes da provalis kakva ti budala ide u susret. Zika je ipak poprilicno nastradao i trebace vremena da se oporavi, zelim mu brz oporavak.
|
|
|
| |
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
legenda nas zika
|
|
|
| |
|
 |
miskopisko ~Dream-Maker~

|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446

|
|
Jako mi je zao coveka...kakvih sve ima debila u saobracaju to je neverovatno,drago mi je da je izvukao zivu glavu uopste,nadam se da ce se brzo kolko-tolko oporaviti!!!!!!!!!!
|
|
|
| |
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
strasno...sta drugo reci
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
| |
|
 |
time Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 67
Datum registracije: 04 Okt 2006 Poruke: 3 Mesto: Zagreb

|
|
:smilecolros: CELICNI ZIKA
Na nekom slovenackom sajtu sam procitao da lrgrndarna grupa YU ciji je clan i osnivac Zika Jelic u prosincu 2006 priprema nekoliko koncerata po sloveniji i hrvatskoj.
Po njihovom pisanju bi to trebali biti Zagreb,Cakovec i Rijeka a za sloveniju se spominje Maribor, Novo mesto i Koper ili Nova Gorica.
Posto su spomenuli turneju 3. legendeare grupe nasao sam podatak da je druga grupa TIME i DADO TOPIC.
Na Dadinom sajtu www.dadotopic.cjb.net za sada nema nikakvih najava o ovom koncertu.
O trecoj grupi se nisu izjasnili ali izmedju redova sam procitao da se mozda radi o Buldozderima ili nekoj SLO rock grupi.
Nadam se da Zikina nesreca nece negativno uticati na planirane svirke i da ce se brzo oporaviti od povreda.
Ipak ova grupa se je dugo odrzala na ex YU-sceni i iskreno se nadam da cemo ih jos puno puta vidjeti na koncertnim daskama.
Pzelimo mu brz oporavak
|
_________________ grupaTIME |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|