www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Zlatibor -Jedno zlatno mesto
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Svet i putovanja ~ -> ~ Turizam ~
::  
Autor Poruka
vecadok
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 56

Datum registracije: 06 Nov 2003
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 19, 2004 5:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ovo liči na moj san....

vecadok
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 56

Datum registracije: 06 Nov 2003

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 19, 2004 5:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i isto to, kada padne prvi sneg....

deduska
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 26 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 26, 2005 12:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zlatibor je mnogo lep Razz

stromsergio
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 13 Mar 2004

PorukaPostavljena: Ned Feb 27, 2005 3:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svica jeste alpska zemlja ali nikada nece imati takvu lepotu kao nasa

lesley
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 06 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 08, 2005 4:03 am    Naslov poruke: Re: Jedno zlatno mesto Na vrh strane Na dno strane

Davne 97 sam bila na exurziji tamo, a sneg nisam videla sto godina :)

sasa_bgd
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 08 Jul 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 11, 2005 5:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Relativno cesto idem na Zlatibor i moram reci da je to jedno od najlepsih mesta na kojima sam bio,onome ko nije posetio Zlatibor bih toplo preporucio da ga poseti nece pogresiti

Maja S.
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 18 Jun 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 17, 2005 1:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Prelepo je zaista ma Zlatiboru, ja obavezno tri puta godisnje kada krenem za C. goru navratim na par sati...ali nikada nisam nocila, tako da cu ove zime odvojiti nekoliko dana za Zlatibor....

sopocanka111
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Cikago/Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 25, 2005 3:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zadnji put sam bila 2001, prelepo je stvarno, ali nije bilo snega zato sto sam isla negde u Avgustu Sad

victory
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 60

Datum registracije: 25 Jul 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 25, 2005 12:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Na Zlatiboru je vazduh super, to je prava vazdusna banja, najbolja na svetu.
Priroda je divna.

Srpkinja80
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 27 Mar 2005
Mesto: Stuttgart

germany.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 31, 2005 11:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zlatibor wow prelepo bila sam i bi opet posetila tako lepa priroda je tamo lepo da se odmoris.

@Vampir
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 23 Jul 2005
Mesto: Beograd/Uzice/IN THE MIDDLE OF NOWHERE

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 21, 2005 1:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uvek sam bio dete sa sela,bilo to nekome smesno ili "seljacki" ja sam bio jedno "zlatno dete"
(nije da se hvalim,za to sluze drugi ljudi). Skoro celo svoje detinjstvo sam proveo na Zlatiboru i da mi je neko nudio (bez uvrede ostalima Smile da idem negde na "stranu" nikada ne bih pristao. S ve to sto su mozda oni imali to sam i ja imao mozda cak i lepse. Za to vreme koje sam gore proveo (nekih 5-6 punih godina) upoznao stranaca i nasih ljudi kao da sam isao u inostranstvo. Ujedno i taj cisti vazduh po kome je Zlatibor inace na daleko poznat, spoj etno-savremnog stila gradnji kuca i starijih apartmana, i neodoljiva zimska idila, i igra jutarnjeg mraza na sraklu dok se zrak provlaci kroz kapak od prozora...

P.S. Ako niste bili na Zlatiboru mnogo ste propustili, ali ima vremena. Ko zna, mozda ce vas bas ova moja prica nagovoriti da dodjete malo makar i na dan, doziveti caroliju...

danij
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 02 Jan 2005
Mesto: SABAC/SCG

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 29, 2005 8:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uh ja nisam bila dugoooo na Zlatiboru...

cula sam da se dosta promenilo sve,moram otici malo Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Svet i putovanja ~ -> ~ Turizam ~ -> Zlatibor -Jedno zlatno mesto Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  sledeća
Strana 3 od 10

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon