www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Anketa: Ivanovićeva najatraktivnija
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 15, 2006 10:47 am    Naslov poruke: Anketa: Ivanovićeva najatraktivnija Na vrh strane Na dno strane

Srpska teniserka Ana Ivanović proglašena je za najatraktivniju teniserku na WTA rang-listi u internet anketi Teniskog kanala, specijalizovanog kablovskog programa, koji se 24 sata dnevno sedam dana u nedelji bavi „belim sportom”. Prva reakcija trenutno 15. teniserke sveta bila je uzdržana: „Uvek se trudim da izgledam lepo, ali, na kraju dana tenis je ono što je važno”, rekla je Ana Ivanović. Glasalo je preko 200.000 korisnika interneta, a 18-godišnja Beograđanka trijumfovala je ispred svoje povremene dubl partnerke Marije Kirilenko i još jedne Ruskinje, Marije Šarapove. Među najatraktivnijih pet teniserki sveta još su i Danijela Hantuhova i Martina Hingis. S druge strane, najatraktivniji teniser je Španac Rafael Nadal, a slede: Endi Rodik, Rože Federer, Marat Safin i Džejms Blejk. Rezultati će zvanično biti objavljeni u nedelju uveče, u emisiji „Slobodan pristup” na Teniskom kanalu. (B92)

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 15, 2006 10:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ih, sjajno, bar u necemu da budemo prvi.....

mada je po meni atraktivnija Sharapova al ajde sad.... Rolling Eyes

" I know the way to fuck them all...."

KristinaNS
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 16 Feb 2005
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 15, 2006 5:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni je Ana cakana,ima lepu glavu....

Kirilenko je isto simpaticna,a Sharapova po meni najzgodnija ali nikako najlepsa

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Anketa: Ivanovićeva najatraktivnija Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon