:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Emitovanje telefonskih kvizova na četiri privatne crnogorske televizije biće zabranjeno jer nisu organizovani prema zakonskim propisima, najavljeno je iz Agencije za telekomunikacije Crne Gore. Televizije IN, MBC, Elmag i Montena ne poseduju potrebne dokumente za ove aktivnosti, koji bi potvrdili da se kvizovi organizuju na ravnopravan način za sve učesnike, rekao je „Pobjedi” direktor Agencije za telekomunikacije Crne Gore Zoran Sekulić. Sekulić je rekao da je glavni razlog za ukidanje izuzetno popularnih telefonskih kvizova u Crnoj Gori to što takve emisije donose veliku zaradu organizatorima, a nisu organizovane u skladu sa zakonom. „Televizije ne poseduju valjana dokumenta za ove aktivnosti, koja bi potvrdila da se kvizovi organizuju na ravnopravan način za sve učesnike”, rekao je Sekulić. On je dodao da se tim emisijama ostvaruje i velika dobit, koja mora biti oporezovana.
„Svi oni koji žele da organizuju telefonske kvizove moraju da budu registrovani za bavljenje telekomunikacionim uslugama u Agenciji za telekomunikacije i da imaju licencu”, rekao je Sekulić. On je rekao da je očigledno da nijedna od televizija u Crnoj Gori nema dozvolu za organizovanje ovakvih kvizova, tako da je njihova zabrana neminovna.
U minutu automati imaju mogućnost da prime 120 poziva. Poziv košta 1,1 evro plus PDV od 17%, što govori o velikoj zaradi televizija od telefonskih kvizova.
Često se dešava da gledaoci koji pozovu broj za učešće u kvizu budu „na liniji” i po nekoliko minuta, tako da plaćaju znatno više od predviđenog koštanja poziva od 1,1 evro, a da na kraju uopšte ne dođu na red za nagradno pitanje. (Mondo)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
Maja S. Odomaćeni član

|
Godine: 45
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570

|
|
A cujte, pa budimo realni....sta u CG funkcionise s dozvolom?
Koliko sam upucena jer cesto odlazim u Cg i pouzdano znam da su mnoge radnje dole nelegalne...a ovo o cemu citamo je nesto minimalno...
Crna Gora je po meni Teksas 2.
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
| |
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
ma nisu oni takvi!!!
nego su jos gori
|
|
|
| |
|
 |
NenadS Administrator i domaćin

|
Godine: 41
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica

|
|
Da se ja pitam, a ne pitam se... ja bih takve kvizove i slicne 'legalne' prevare ovog i onako 'siromasnog' naroda zabranio... jer od 20 tv kanala koje imama, na 30 skoro uvek dele neke milionske nagrade, sve sto je potrebno da uradimo jeste da ih nazovemo...
Nisam pogresio kada sam rekao da na 20 kanala gledam bar 30 takvih kvizova...
E sad, sa druge strane, niko nije kriv tim naivnim ljudima koji zovu po citava dan zato sto su pitanja previse laka i malo dete moze da ih resi... a to rade namerno da bi ih sto vise nas 'budala' zvalo i tako im sto vise para donelo... a onda kada stigne tel. racun onda kukamo kako nas neko krade i kako su lopovi... pa oni jesu to na neki nacin ali mi smo ti koji im dajemo jer verujemo da postoji tako laka zarada...
Eto, to je neko moje vidjenje na tu temu...
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
| |
|
 |
LaNa83 rizmalovo srculence

|
Godine: 42
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd

|
|
ma ja bih te kvizove ukinula jos odavno jer su obicna navlakusa i uzimanje para od narodnih masa....
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|