:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Košarkaš Danilovgrada Petar Vukasojević (19) preminuo je sinoć na utakmici Prve crnogorske lige, koju je njegov tim igrao protiv Mornara u Baru. Vukasojević je u jednom trenutku meča zamenjen, seo je na klupu, i tada je usledio srčani napad. Utakmica je prekinuta u 16. minutu, prisutni su pokušali da mu pomognu, ali nisu uspeli. Ubrzo je došla i ekipa Hitne pomoći, ali 15-minutna reanimacija nije dala rezultat. I dežurni lekari u bolnici u Baru pokušali su da povrate nesrećnog mladića, takođe bez uspeha. Trener Danilovgrada Rade Petrović šokiran je tragedijom: „Kazali su nam da je imao težak srčani udar. Bio je pet-šest minuta u igri i sve je bilo normalno. Zamenio sam ga, uzeo je vodu, a onda pao”.
Trener Danilovgrada kazao je i to da su svi igrači tog tima prošli lekarske preglede pre priprema za prvenstvo. „Nijednog igrača nisam hteo da vodim na pripreme bez lekarskog pregleda. Nisam hteo ništa da rizikujem. Svi igrači uradili su te osnovne preglede i samo jedan od njih imao je mali problem. Kod Petra je sve bilo u redu”, kazao je Petrović. Sve utakmice Prve crnogorske košarkaške lige odložene su do iduće subote. (RTS)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
|
katastrofa,licno sam bio svojevremeno kosarkas al ovo je katastrofa.To zna da se desava kad se ljudi preforsiraju ili nadopinguju,al bez obzira sta je katastrofa jbt 19 godina....
|
|
 |
malaplavano1 Dobro upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Apr 2006 Poruke: 624 Mesto: Osijek

|
|
| |
|
 |
Maja S. Odomaćeni član

|
Godine: 45
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570

|
|
Tuzno je zaista to sto se desilo....ko zna koji je razlog svemu tome...ljudi mogu nagadjati...cinjenica je da se danas desavaju stvari koje se nekada i ne mogu objasniti.
Svi kad cujemo ovakvu vest, ..zanemimo...sta je zivot?????
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
| |
|
 |
LaNa83 rizmalovo srculence

|
Godine: 42
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd

|
|
|
jos jedan mladi neduzan zivot...uzas...
|
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
| |
|
 |
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma

|
Godine: 41
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska

|
|
Tragedija je velika zaista...
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
| |
|
 |
Sascha336 * Vatreni delija *

|
Godine: 53
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija

|
|
neznam sta da kazem bas mi je zao
|
_________________ I C E M A N |
|
| |
|
 |
tacifuj Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 01 Sep 2006 Poruke: 1

|
|
|
Zaista tuzno. Da mi je znati sta je razlog. Zastose takve stvari desavajumladim ljudima?
|
_________________ moja beba je najlepsa na svetu |
|
| |
|
 |
tv Upućeni član

|
Datum registracije: 12 Maj 2005 Poruke: 428

|
|
|
uzas zivi... stvarno nemam rijeci...
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|