:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Zamenik gradonačelnika Havirova, na istoku Češke, ponovo je izabran na tu funkciju iako je već mesec dana mrtav. Martin Balšan je osvojio više od 4.200 glasova na izborima za gradsku skupštinu, koji su tokom vikenda održani u Havirovu, saopštila je izborna komisija. Tridesetdvogodišnjeg Balšana i jednog advokata ubio je pre mesec dana u skupštinskim prostorijama bivši gradski službenik Pavel Sliva, koji je potom izvršio samoubistvo. Balšanovo ime tada je bilo na izbornoj listi Češke stranke socijalne demokratije. Češki izborni zakon ne dozvoljava da imena prijavljenih kandidata budu izbrisana sa izborne liste, čak ni u slučaju smrti, a stanovnici Havirova su glasanjem za ubijenog funkcionera želeli da mu posthumno odaju priznanje za izvanredno obavljanje poslova na funkciji na kojoj je bio. Zamenik gradonačelnika biće Antonin Sikora, drugi po broju glasova. (FoNet)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
koji debilluk
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
|
Mislim da je lepo od njih sto su tako pokazali postovanje prema njemu. Ostalo je sve procedura...
|
|
 |
White Brother 91 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Okt 2006 Poruke: 2

|
|
Ipak nismo mi najgluplja nacija!!!!
|
|
|
| |
|
 |
Venceremos Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 20 Sep 2006 Poruke: 3351 Mesto: Santa Clara

|
|
|
Ako ste gledali Fahrenheit,to se isto desilo u jednoj Americkoj drzavi..
|
|
|
| |
|
 |
ksenijauros Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 24 Okt 2006 Poruke: 12

|
|
haha
ludi ljudi
[Edit by kumche: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
|
|
| |
|
 |
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma

|
Godine: 41
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska

|
|
|
isto tako sam čuo da su u srbiji pozvali slobodana miloševića na neke izbore. a narod je poludio u zadnje vrijeme totalno.
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|