:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Pop pevačica i kompozitor Aleksandra Kovač dobila je noćas nagradu Best Act - MTV Adria, na dodeli evropskih MTV nagrada u Kopenhagenu. Ona je prva pevačica iz Srbije koja je osvojila neku od muzičkih MTV nagrada. „Ovo je prvi put u istoriji da je neko iz Srbije nominovan i pobedio, zato hvala Adriji, prijateljima, familiji i svima koji su za mene glasali”, izjavila je pevačica primajući nagradu. „Ovo je, mama, za tebe, za Beograd, za Srbiju”, uzviknula je. U istoj kategoriji bili su nominovani i muzičari Siddharta, Neisha, Edo Majka i Let3. Aleksandra Kovač počela je da komponuje, svira klavijature i izvodi muziku sa 15 godina. Kasnije se bavila i producentskim radom. Kao autor i izvođač nastupala je u duetu „K2” sa sestrom Kristinom, a radila je i sa velikim imenima svetske muzičke industrije, kao što je američki kompozitor i producent Derek Brambl.
Kanal MTV uživo je prenosio dodelu nagrada, koja se istovremeno odvijala na dva mesta - u „Bela centru” i na gradskom trgu Radhuspladsen.
Pevačica Kelis izveštavala je okupljenima na trgu o dešavanju u „Bela centru”, gde je dodelu nagrada vodio Džastin Timberlejk, koji je dobio dve nagrade - za najboljeg pop izvođača i za najboljeg muškog izvođača.
Predstavnici muzičke industrije iz regiona i 50 gledalaca odabrani metodom slučajnog uzorka izabrali su umetnike nominovane u kategoriji MTV Adria.
Svi izvođači iz regiona čiji su video-spotovi emitovani na kanalu MTV Adria u proteklih godinu dana, mogli su da se kandiduju za nominacije.
Pre Aleksandre Kovač neku od MTV nagrada sa ovih prostora dobili su Radio B92 (1998. godine) i pokret Otpor (2000. godine). Oni su bili dobitnici nagrade "Free Your Mind". (Beta)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK

|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261

|
|
Svaka cast Aleksandri...Drago mi je sto je ona uzela nagradu...Prvi put da se Srbija pojavi u nominacijama...
|
|
|
| |
|
 |
metrocop Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 10 Maj 2006 Poruke: 49

|
|
|
Stvarno svaka chas...nisam owo ochekivao...iako mi se ne dopada njena muzika...ali ipak je zasluzeno to dobila.....
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
|
Meni je bas bilo drago kad sam cula za to...cestitam aleksandri
|
|
|
| |
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
| |
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Bravo i od mene, ona je jako kvalitetan muzičar, drago mi je što nas je neko poput nje predstavljao, te je to učinila u najboljem svetlu , kao što se i pokazalo-uspešno
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
red_devil Upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 330

|
|
| |
|
 |
mira_sd Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 54
Datum registracije: 13 Avg 2006 Poruke: 6 Mesto: Smederevo

|
|
|
Sve cestitke Aleksandri na osvojenoj nagradi.Nadam se da ce tako da nastavi tradiciju porodice KOVAC
|
|
|
| |
|
 |
LaNa83 rizmalovo srculence

|
Godine: 42
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd

|
|
|
Svaka cast za Aleksandru....
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
|
e i taj mtv je propao kome sve nece dati nagradu katastrofa.Jer onaj spot njen koji se vrteo na adriji i ta pesma su cista katastrofa...
|
|
 |
knknpnkn * Đavolkova žena *

|
Godine: 47
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda

|
|
Aeksandra jeste dobar kompozitor (pevac ne) i znaci dobiti neku nagradu, ali MTV-bljaks! Ne znam samo, sta ce sa njom?! Ne vidim da to treba da je bitno! Da je dobila nagradu u San Remu-ok, bravo i svaka cast! Ali MTV
|
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
Prvi put da čujem za tu pjevačicu! Ne znam što je tako krasno napravila da je dobila nagradu, mora da je neka velika umjetnica, a ja izvan događanja
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|