:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Košarkaši Partizana napravili su veliki podvig savladavši u 2. kolu Evrolige aktuelnog evropskog vicešampiona, izraelski Makabi, sa 103:91. Uz fantastičan šut za tri poena i sjajne role Drobnjaka, Kamingsa i Bogdanovića, kao i gotovo svih ostalih igrača, „crno-beli” su već na poluvremenu imali sedam poena prednosti, da bi u nastavku vodili i sa 20 poena razlike. Najefikasniji u redovima Partizana bili su Drobnjak sa 23 poena (3 trojke), Kamings sa 19 i Bogdanović sa 17 poena (šut za tri 4-4), dok su kod Makabija iznad proseka bili samo Jasaitis sa 25 i Arnold sa 18 poena. Veliki doprinos trijumfu nad gostima iz Izraela dali su i verni navijači „crno-belih”, koji su gotovo sasvim ispunili „Pionir” i tokom svih 40 minuta pružali vatrenu podršku svojim pulenima.
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
makaveli_blok70 Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 05 Okt 2006 Poruke: 308 Mesto: ~~blok 70~~

|
|
Trener Dusko Vujosevic i kosarkasi Partizana odusevljeni su pobedom nad vicesampionom Evrope Makabijem u Evroligi.
Partizan sada ima pobedu i poraz iz dva kola koliko ima i Makabi.
Veliku podrsku sa tribina imali su igraci Partizana i atmosfera je bila na nivou.Utakmica je bila neizvesna samo prvo poluvreme gde su igraci Partizana otisli na zasluzeni odmor sa +7 (49:42).Utrecoj i cetvrtoj cetvrtini Partizan je imao i do +20, pobeda se ni u jednom momentu nije dovela u pitanje.
Najzasluzniji za pobedu Partizana nad Makabijem su Predrag Drobnjak i Luka Bogdanovic.
Trener Makabija Neven Spahija priznao je da je njegov tim zasluzeno izgubio.Rekao je da su bili losi i u napadu i u odbrani iako su postigli 91 poen.
Procenat suta za jedan,dva i tri poena je bio na zavidnom nivou:
FT: 26/31-83.8%
2FG: 19/36-52.7%
3FG: 13/21-61.9%
Treba istaci da je ovo Luki Bogdanovicu najbolje odigrana utakmica u Evroligi, 4/4 sut za tri poena,5/6 sl. bacanja uz 6 skokova jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu.
Svaka cast, samo napred momci!!!
|
_________________ Nekom je zivot majka, a nekom maceha!!! |
|
| |
|
 |
EGO! Stojke's bitch!

|
Godine: 35
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu

|
|
Mislim, sta reci????
To je Partizan i niko vise....
Grobari carevi!!!!!!!!!!!!
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
 |
|
| |
|
 |
GrimStone Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Avg 2006 Poruke: 109

|
|
bravo momci
samo tako nastavite
|
|
|
| |
|
 |
Neno7 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 04 Nov 2006 Poruke: 20

|
|
| |
|
 |
LaNa83 rizmalovo srculence

|
Godine: 42
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd

|
|
!!!!!!!!!!!Partizan!!!!!!!!!!!!!..mislim ...
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|