:: |
Autor |
Poruka |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
poslato
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
kumo, sram te bilo
off topic
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
Trufnica Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 11 Mar 2009 Poruke: 2

|
|
Ljudi pomagajte! Hitno mi treba neko lekarsko opravdanje za teritoriju Beograda. Ako bilo ko ima nesto bila bih mu jako zahvalna da mi posalje
Moja adresa je trufna@hotmail.com
|
|
|
|
|
 |
alleksa91 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 30 Nov 2008 Poruke: 1

|
|
Imam ja za DZ Palilula.Ako nekom treba nek mi kaze,pa cu mu poslati........
|
|
|
|
|
 |
Trufnica Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 11 Mar 2009 Poruke: 2

|
|
Treba meni, ali sad vec hitno! Imas moju mail adresu u prethodnom postu, pa ako hoces, posalji... Unapred hvala
|
|
|
|
|
 |
Lakish1989 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 20 Apr 2008 Poruke: 1

|
|
eeeeeee hitno sto pre mi posaljite opravdanje za bilo koju opstinu na jovanovic89@yahoo.com ...hvala unapred
|
|
|
|
|
 |
sixx Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 24 Sep 2006 Poruke: 1 Mesto: Starcevo

|
|
I meni hitno treba opravdanje za Pancevo ako neko ima nek posalje na apa_st@hotmail.com. .Hvala unapred. .PozZ
|
|
|
|
|
 |
<<-_->> Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 31
Datum registracije: 02 Feb 2009 Poruke: 1

|
|
Alo ljudi nemoj te da se za*ebavate sa tim stvarima. Ako vas uhvate da ste doneli lazno opravdanje jednom recju na*ebali ste. To se zove falsifikovanje potpisa, pecata. Nastavnik moze da nazove taj dom zdravlja koji ste falsifikovali i da kontaktira potpis doktora koji ste kopirali i on moze da podnese krivicnu prijavu protiv vas ,odnosno ako ste maloletni protiv vasih roditelja!!!!!!!!!!!!! Ali zato ja imam najstroziju razrednu u skoli i moj ortak KOPIRAo opravdanje u crno beloj boji i ona LAdno nije izvalila. Retko ko obraca paznju od nastavnika da li je to neki falsifikat!!!!!!!!!!! Pazite kome poturate falsifikate!!!!!!!!!!!
|
_________________ you'll never walk alone |
|
|
|
 |
Darko_1980 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 30 Jan 2006 Poruke: 1

|
|
Jel moze mala pomoc oko tih opravdanja,zivim na opstini opsini Vozdovac ima li neko opravdanje iz neke zdravstvene ustanove sa tog podrucja? Moj mail je darko.mijailovic@gmail.com..
Unapred zahvalan.
|
|
|
|
|
 |
Dwarf Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 31
Datum registracije: 15 Maj 2009 Poruke: 3 Mesto: Vranje

|
|
ma kao i sto su pre rekli odite kod doktora izmislite neku pricu da vas boli stomak da ste povracali .... a kad se sve to zavrsi potrazite opravdanje ...
|
_________________ wowplayer |
|
|
|
 |
mkovac Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 27 Okt 2008 Poruke: 1

|
|
e pomagajtee moram do srede predam opravdanja neka idem u srednju! ako neko ima oravdanja nek mi poslaje na zemun_forever@yahoo.com hvala u napred pozzz
|
|
|
|
|
 |
SchoolBreak Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 29 Maj 2009 Poruke: 3

|
|
nastasenjka je napisao/la sledeće: | poslato  |
jel imash neshto za mene...?
plizzzzzzzzzz...
BG...?
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|