:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Jedna 24-godišnja Kanađanka koja je bila trudna, a da to nije znala, rodila je u svom stanu devojčicu i sve do kraja porođaja mislila je da je boli stomak. „U subotu uveče počeo je da me boli stomak i mislila sam da su to menstrualni grčevi”, objasnila je Melani Deroš televiziji TVA. „Bolelo je sve više, a onda sam ugledala njenu glavu. Pozvala sam u pomoć mog dečka i mislila sam da je reč o pobačaju, ali je beba bila živa”, kazala je devojka i dodala da su ona i momak zaplakali od sreće. Beba, koja je po rođenju bila teška 2,81 kilograma, u dobrom je zdravstvenom stanju. Iako trudna, novopečena majka imala je uredne mesečne cikluse i, osim neznatnog dobijanja na težini, ništa nije ukazivalo na to da je u drugom stanju. Čak ni njen ginekolog ništa nije primetio prilikom pregleda pre nekoliko meseci. (Beta)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
Babily Veciti optimista

|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506

|
|
|
Zanimljivo.....zamislite da vam se to desi!
|
|
|
| |
|
 |
toni2006 $$ doctor 4 love $$

|
Datum registracije: 28 Maj 2006 Poruke: 9515 Mesto: purger city

|
|
|
ma sigurno je jela puno hambija u mekdonaldsu pa je mislila da se malo udebljela a tetka iz rusije i onako neredovito dolazi!
|
|
|
| |
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
Čula sam za još jedan ovakav slučaj. Mama je mislila da ima napadaj slijepog crijeva kad je zabolio stomak, a zapravo su to bili trudovi.
|
|
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
|
cula sam da postoje takvi slucajevi....iskreno, ne bih volela da mi se to desi
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |

|

|
|
| dameski je napisao/la sledeće: | | cula sam da postoje takvi slucajevi....iskreno, ne bih volela da mi se to desi |
ma tko bi?? Zamisli da ne znaš da si trudna i da se ne paziš, nezdravo hraniš, piješ, pušiš, da se razboliš, prehladiš...sva sreća pa su bebe rođene zdrave
|
|
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
cudno al to se vec desavalo u americi,sad mi pada na pamet pitanje kako je sve to moguce...CAk ni da ginekolog ne primeti,to mora da je neki poremeceaj kod njih jer kao sto rekoh ovo nije prva zena koja se porodila u Americi i pored toga sto nije znala da e trudna jer nista nije ukazivalo na to (redovni ciklusi veoma malo povecanje kilaze,...).Pitam se pitam zbog cega se to kod njih desava
|
|
 |

|

|
|
| rizmal je napisao/la sledeće: | cudno al to se vec desavalo u americi,sad mi pada na pamet pitanje kako je sve to moguce...CAk ni da ginekolog ne primeti,to mora da je neki poremeceaj kod njih jer kao sto rekoh ovo nije prva zena koja se porodila u Americi i pored toga sto nije znala da e trudna jer nista nije ukazivalo na to (redovni ciklusi veoma malo povecanje kilaze,...).Pitam se pitam zbog cega se to kod njih desava  |
Sestra od moje prijateljice je saznala da je trudna tek u 4 mjesecu jer joj je tek tada prvi put izostala menstruacija.
A ljudi ne idu za tim, pa tko će posumnjati da je trudan ako ima menstruaciju? Zato i ne idu na preglede, pa ne bi ni ja pomislila da bi mogla biti trudna ako imam redoviti ciklus, kao što ga sada imam. Ili sam možda već trudna par mjeseci???
|
|
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
| Crno i zlatno je napisao/la sledeće: | | rizmal je napisao/la sledeće: | cudno al to se vec desavalo u americi,sad mi pada na pamet pitanje kako je sve to moguce...CAk ni da ginekolog ne primeti,to mora da je neki poremeceaj kod njih jer kao sto rekoh ovo nije prva zena koja se porodila u Americi i pored toga sto nije znala da e trudna jer nista nije ukazivalo na to (redovni ciklusi veoma malo povecanje kilaze,...).Pitam se pitam zbog cega se to kod njih desava  |
Sestra od moje prijateljice je saznala da je trudna tek u 4 mjesecu jer joj je tek tada prvi put izostala menstruacija.
A ljudi ne idu za tim, pa tko će posumnjati da je trudan ako ima menstruaciju? Zato i ne idu na preglede, pa ne bi ni ja pomislila da bi mogla biti trudna ako imam redoviti ciklus, kao što ga sada imam. Ili sam možda već trudna par mjeseci???  | da al trudnocu prati i povecanje kilaze koje je u ovakvim slucajevima jako malo u odnosu na normalno povecanje kilaze tokom trudnoce a i stomak nesto preterano ne raste niti dobija oblik polulopte koliko sam ja upucen u par ovakvih nazovi fenomena
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
| |
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
|
Meni je to glupost da nije znala...dosta ima razloga da bih znala da je trudna...
|
|
|
| |
|
 |
magdalenar Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 10 Nov 2006 Poruke: 64

|
|
|
Zaista mi to zvuci skroz nemoguce, iako sam cula i ranije za slicne price. Ja sam mama male djevojcice i prosla sam kroz trudnocu, vrlo zdravu i laku, ali simptome ne mozes da ne primijetis vec prvih sedmica, ako iole poznajes svoje tijelo i vodis racuna o sebi. Ajde da se prvih par mjeseci i mozes nekako zavarati, posebno ko inace nema redovne cikluse ili je pak novo stanje i dalje praceno mjesecnim krvarenjem,ali od 4 mj trudnoce beba postaje aktivna. Ti pokreti se s vremenom samo pojacavaju i ne mogu se vise zamijeniti za grceve, kao sto je moguce ispocetka, oblik stomaka je tipican i ne moze se ni kod najdebljihzamijeniti za "visak kilograma". Pa trudnoca traje punih 9 mjeseci, manje-vise, do tada i neupucenima mora postati jasno o cemu se radi. Meni vise to zvuci kao novinarska prica koja se dobro prodaje.
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|