:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Košarkaši Partizana pobedili su u Beogradu Cibonu posle dva produžetka 101:92 (15:17, 24:22, 20:16, 16:20, 8:8, 18:9) u četvrtom kolu Evrolige. „Crno-belima” je ovo druga pobeda u Evroligi, a obe su ostvarili kod kuće. Obe ekipe imaju sada isti učinak. Najefikasniji u pobedničkom timu bili su centri Kosta Perović sa 23 i Predrag Drobnjak sa 20 poena. Cibonu su predvodili Brindli Rajt sa 17 i Davor Kus sa 16 poena. Partizan sledeće nedelje gostuje Olimpiji u Ljubljani. „Crno-beli” su sinoć igrali promenljivo i ispustili su pobedu u poslednjim trenucima regularnog dela meča. Partizan je nekoliko puta stizao prednost, ali je i ispuštao. Domaći tim je početkom poslednje četvrtine imao prednost 64:55, ali su gostujući košarkaši sigurnom igrom u odbrani i dobrim izvođenjem penala polako prilazili da bi u poslednjem minutu konačno i poveli - 70:71.
Drobnjak je tada ponovo doneo vođstvo, a posle još jednog iskorišćenog napada Cibone, pogodio i trojku za dva poena prednosti. Izjednačenje je doneo Kus sa penala, a „crno-beli” nisu iskoristili poslednje dve sekunde za napad.
Prvi produžetak odigran je sa malo poena, uglavnom sa penala, a „cibose” je u igri držao Jurica Žuža, koji je svih pet poena postigao u produžetku.
Drugi produžetak počeo je petom ličnom greškom Perovića, ali je tada odgovornost preuzeo 19-godišnji Milenko Tepić, kapiten mlade reprezentacije, koji je sa dva skoka u napadu i vezanim poenima poveo seriju Partizana od 12:2 za konačnu pobedu. (Beta)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
|
super cestitam svim partizanovcima juhu partizan
|
|
 |
LaNa83 rizmalovo srculence

|
Godine: 42
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd

|
|
nisam ni sumnjala....
|
|
 |
EGO! Stojke's bitch!

|
Godine: 35
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu

|
|
|
Mislim... Sta reci sem... PARTIZAN RULES!
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
 |
|
| |
|
 |
GrimStone Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Avg 2006 Poruke: 109

|
|
|
Dobro je. Neka samo tako nastave. Nadam se da ce se ove godine konacno izboriti plasman u Top 16.
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|