:: |
| Autor |
Poruka |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Odbojkaška reprezentacija Srbije i Crne Gore upisala je i treću pobedu na Svetskom prvenstvu u Japanu. Plavi su maksimalnim rezultatom 3:0 savladali Tunis, po setovima 25:21, 25:12, 25:23.
U utakmici trećeg kola takmičenja u Grupi D selektor Igor Kolaković uspeo je da odmori iskusnije igrače Ivana Miljkovića, Vladimira Grbića i Andriju Gerića.
Izabranici selektora Igora Kolakovića ni u ovom meču nisu imali teži zadatak, a do pobede su došli na lak i ubedljiv način. Jači otpor Tunižani su pružili samo u trećem setu, u kojem su na tehničkom tajm-autu vodili sa 16:14. Medjutim, tada su plavi vezali pet poena i na kraju rutinski priveli utakmicu kraju.
"Odigrali smo bolje odbranu i kontranapad nego protiv Kazahstana. Tunis ne pripada samom svetskom vrhu, ali igra dobro pogotovo u odbrani. Iskoristili smo priliku da odmorimo neke igrače, a ova ekipa koja je izašla na teren odlično je odradila posao”, izjavio je posle utakmice Kolaković.
Na Svetskom prvenstvu u ponedeljak je slobodan dan, a reprezentacija SCG naredni meč igra u utorak protiv Koreje.
"Sada se okrećemo narednom rivalu, selekciji Koreje, koja igra brzu odbojku i neugodan je protivnik. Očekujem interesantniju utakmicu, ali se nadam da ćemo slaviti i u tom meču", rekao je Kolaković.
Kapiten SCG Nikola Grbić čestitao je Tunisu na odličnoj igri u prvom i trećem setu.
"Bez obzira što je rezultat dobar, ovo je bio težak meč. Imamo dan odmora i treba da se pripremo za narednu utakmicu. Mislim da su svi naši odbojkaši odigrali dobro. Želim da održimo taj nivo", rekao je Grbić.
Libero reprezentacije SCG Marko Samardžić istakao je da je srećan što je njegova ekipa pobedila u sve tri utakmice na šampionatu.
"Srećan sam što imamo maksimalan broj poena uoči slobodnog dana.
Mislio sam da će biti teško da pobedimo Tunis sa 3:0, ali mi smo to uspeli da uradimo", rekao je Samardžić.
Selektor Tunisa Antonio Djakobe naglasio je da kada bi mogao da poništi drugi set rekao da je njegova ekipa igrala dobro.
"Mislim da je ovo bila naša najbolja utakmica na šampionatu. Smatram da je presudila odlična igra Nikole Grbića i to sam mu rekao posle meča”, rekao je Djakobe i dodao da je reprezentacija Srbije i Crne Gore na dobrom putu da osvoji zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu. (Mondo)
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
| |
|
 |
alhemicar Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412

|
|
| |
|
 |
Sandan Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 20 Nov 2006 Poruke: 67

|
|
|
Ma, da se vrate sa istom medaljom k'o odbojkasice, dobro je! Puna kapa!
|
|
|
| |
|
 |
Zivojin Misic Vojvoda

|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Sep 2005 Poruke: 4517 Mesto: Србија(Београд)

|
|
Zar je iko u njih sumnjao? Najjaci su
|
_________________ Општа ситуација је добра. Непријатељ се повлачи на свим линијама. |
|
| |
|
 |
Sandan Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 20 Nov 2006 Poruke: 67

|
|
|
Inace, drago mi je da smo se najzad opametili i poceli da se radujemo sportistima koji nam ZAISTA sve vreme donose medalje, a ne fudbalerima koji poslednjih godina nisu nizasta u reprezentaciji.
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|