:: |
| Autor |
Poruka |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Tajni Deda Mraz 26 godina vozio je ulicama Kanzas Sitija uoči Božića i delio ljudima novac. Počeo je s novčanicama od pet, a onda prešao na 10 dolara. Kako je raslo njegovo bogatstvo, rasli su i darovi. Poslednjih godina misteriozni Deda Mraz delio je novčanice od 100 dolara, a nekoliko puta i dve-tri odjednom. Novac je delio ljudima u prodavnicama, restoranima i na parkiralištima. Do sada je anonimno poklonio 1,3 miliona dolara. Sada se teško razboleo i prima hemoterapiju, a odlučio je da otkrije identitet, pa se saznalo da se radi o 58 godina starom Leriju Stjuartu, poslovnom čoveku iz Kanzas Sitija, koji je zaradio milione na kablovskoj televiziji i telefonskim uslugama preko interneta.
Njegovo praznično darovanje počelo je 1979, kada se tešio u jednom restoranu pošto je dobio otkaz. „Sećam se da je bilo veoma hladno i da je devojka koja me je poslužila imala gotovo letnju jaknu. Pomislio sam da bih mogao nešto da uradim za nju i dao sam joj 20 dolara, iako je račun bio 2,5 dolara. Kada sam video koliko mi je zahvalna, odlučio sam da narednog dana podelim još 200 dolara”, ispričao je Stjuart. (FoNet)
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
|
E bas lepo od njega
|
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
| |
|
 |
Dejan71 Upućeni član

|
Godine: 55
Datum registracije: 17 Feb 2006 Poruke: 305 Mesto: NBGD

|
|
Pa posle neka neko kaze da vanzemaljci ne postoje.....bar po njegovom ponasanju ne bi se reklo da je sa ove planete gde skoro svi sve gledaju kroz pare i korist... (eh, da je vise takvih ljudi...)
|
|
|
| |
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
eh,da hoce taj deda mraz da svrati malo u nase krajeve
|
_________________ www.ONE.org |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|