:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Uloga SAD u svetu je negativna, misli većina stanovnika planete, prenosi Politika. Prema istraživanju javnosti u 63 zemlje sveta, koje su krajem prošle nedelje objavile agencije TNS i Galup, manje od trećine ispitanih veruje da SAD doprinose svetskom miru. Amerikancima najmanje veruju Grci, 87% njih misli da je uloga SAD loša. Slede ih Turci i Argentinci, 78%, Švajcarci 76%, Islanđani 73% i Hrvati 65%. Na prvom mestu liste zemalja u kojima je procenjeno da su SAD pozitivna sila jeste Izrael sa 74%, a na drugom mestu je Indonezija, 73%. (Politika)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
Joj e to mislim da nisam do sada znao da ssad nisam cuo.....Pa naravno da je negativna kad su zaratili s pola sveta ili nahuskali ratove na drugoj polovini sveta
|
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
pogotovu od kako im je Bush...
|
_________________ www.ONE.org |
|
| |
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
Imaju povijest staru 200 godina i misle da su svu pamet pokupili
|
|
|
| |
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
|
Zapravo Amerikanci su sasvim OK ljudi, vjerujte mi. Poneki Europljani imaju sta za naucit od njih u pogledu ponasanja i jos ponekih vrijednosti (tu prvo mislim na Talijane, a malo manje na Spanjolce, Francuze i slicne...).
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|