:: |
| Autor |
Poruka |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
"Sajber kriminalci" otkrili su rupu u Mozilla Firefox browseru pomoću koje uspevaju da otkriju lozinke korisnika na webu i tako ugroze njihovu privatnost.
"Greška leži u Firefox-ovom Password menadžeru, koji se može prevariti da bi poslao informacije o password-u na napadačev sajt", izjavio je Robert Čepin, predsednik Chapin Information Services Inc.
Napad se dogodio na MySpace, krajem oktobra. Napadač je registrovao nalog pomoću kojeg je stvorio lažnu log-in stranu. Ova strana je slala sve password-e korisnika na drugi Web sajt, tako da su podaci svih korisnika koji su u tom periodu pristupali MySpace-u, pomoću Firefox-a, bili kompromitovani.
Razvojni tim Firefox-a je ovaj "bug" ocenio kritičnim.
(Mondo)
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
|
oOOOOOOOoooooo ja koristim FF ali ne ne dam mu da pamti sifre...
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
| rizmal je napisao/la sledeće: | | oOOOOOOOoooooo ja koristim FF ali ne ne dam mu da pamti sifre... |
I ja isto .. glupost .. ako ne mogu da zapamtim svoje šifre .. šta će mi onda kompjuter .. mislim .. glupost ...
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|