www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Mačak putovao 17 dana bez hrane i vode u kontejneru
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 43

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 27, 2006 7:41 pm    Naslov poruke: Mačak putovao 17 dana bez hrane i vode u kontejneru Na vrh strane Na dno strane

MAČAK koji je nazvan Ziggy, potaknut stalnim ratovima u svoj zemlji odlučio je otputovati na odmor u Englesku.
Putovanje je počelo kada je mačak zalutao u kontejner s plastičnim proizvodima koji je potom zapečaćen i utovaren na brod koji je isplovio iz Haife, a završeno 17 dana kasnije kada se pojavio, iscrpljen, dehidriran i izgladnio u skladištu u Whitworthu u Lancashireu na opće zaprepaštenje radnika.
Ziggy ne samo da je preživio bez hrane i vode, nego je uspio bježati od radnika punih pet sati.

"Mislim da je bio nasmrt preplašen", rekao je James Ratcliff iz Kraljevskog društva za prevenciju zlostavljanja životinja.

Mačak se trenutno nalazi u karanteni, prema propisima britanske sanitarne službe, u očekivanju da se pronađu njegovi vlasnici u Izraelu.

index.hr

-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja?

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 42

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 27, 2006 11:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jadna cica maca

....tvoj i u dobru i u zlu....

*OpasnaMackica*
Banovan!

djavolce domaci.de
djavolce domaci.de

Godine: 71

Datum registracije: 22 Apr 2006
Mesto: novi sad

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 27, 2006 11:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jadannnn

Ide maca oko tebe pazi da te ne ogrebe,
pali mali nisam mala ja bi se stobom samo igrala

ego, dixy, najbolje cure bubim vas lepotice

LaNa83
rizmalovo srculence
rizmalovo srculence

Godine: 42

Datum registracije: 20 Jun 2006
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 29, 2006 3:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

partyvodkagirl je napisao/la sledeće:
jadannnn
bas tako

....tvoja i u dobru i u zlu....

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Mačak putovao 17 dana bez hrane i vode u kontejneru Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon