:: |
| Autor |
Poruka |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
U STANU u Milanu u nedjelju je ubijen 26-godišnji student za kojeg su diplomatski izvori potvrdili da je hrvatski državljanin.
Za ubojstvo je osumnjičen Talijan Antonio Catena (22) , inače amaterski boksač. Catena se trenutno nalazi u pritvoru, a policiji je već otprije poznat jer je uhićen zbog posjedovanja droge.
Policijski su istražitelji utvrdili da je Catena, u društvu još jednog Talijana, upoznao nekoliko hrvatskih studenata u subotu navečer. Ostatak su večeri zajedno proveli obilazeći kafiće i noćne klubove.
Catena je na kraju večeri poveo hrvatske studente u svoj stan gdje su proveli noć. U nedjelju ujutro je Catena, iz još nepoznatih razloga, napao jednog od studenata nožem. Rana koju mu je zadao bila je smrtonosna. Nakon toga je otišao u susjedni stan tražiti pomoć.
Policija pri pretrazi stana nije pronašla tragove droga. Utvrđeno je da Hrvati, za razliku od Catene, nisu imali kriminalne dosjee, izvještava agencija ANSA.
Ime žrtve, kao ni imena ostalih Hrvata koji su prisustvovali incidentu, još nije poznato.
index.hr
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
katastrofa...
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|