www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Most se srušio na vlak, pet mrtvih
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Vilenjakinja
Sašina Kumica
<b>Sašina Kumica</b>

Datum registracije: 28 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 02, 2006 3:17 pm    Naslov poruke: Most se srušio na vlak, pet mrtvih Na vrh strane Na dno strane

Najmanje pet osoba je poginulo, a 28 je ozlijeđeno u subotu kada se jedan ruševan most srušio na vlak u istočnoj indijskoj državi Bihar, izjavio je ministar prometa.

Do nesreće je došlo nedaleko od željezničke postaje u Bhagalpuru kada se 150 godina star most, čije je demontiranje nedavno počelo, srušio na vlak koji je prolazio ispod njega oko 8.00 sati po lokalnom vremenu.

Veći dio ruševina pao je na jedan vagon u kojem je bilo najmanje 70 ljudi, priopćila je policija.

"Petero ljudi je umrlo u bolnici i pokrenuta je istraga protiv agencije angažirane u demontiranju mosta", rekao je novinarima ministar Lalu Prasad Yadav.

Najmanje 13 ljudi još uvijek je zarobljeno u vlaku.

Hina|Net.h

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 42

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 02, 2006 3:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Katastrofa...

....tvoj i u dobru i u zlu....

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 43

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 02, 2006 6:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma sta reci,kako ti bude sudbina...

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 43

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 02, 2006 7:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Joj što ne volim čuti ovakve vijesti....

-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja?

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 46

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 03, 2006 6:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

70-ih godina se desila slicna nesreca u Engleskoj. Voz je iskocio iz sina i udario u stub od mosta. Greskom projektanta, stub je imao manju nosivost od propisane. Voz se ubrzo zaustavio. Opet greskom projektanta, i stub je imao oko 8 puta manju nosivost pa je obican automobil koji bi pokusao da predje preko njega mogao da ga srusi. To se i desilo...

A ovo je ipak Indija gde se putnici penju i na krovove vagona i vise sa prozora dok je kompozicija u pokretu. Ovo je jos i mali broj poginulih naspram sudara dva voza... Sreca pa su ostali preziveli.

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

alhemicar
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 09 Maj 2005

usa.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 03, 2006 6:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

5 mrtvih i nije toliko puno koliko bi se moglo ocekivati kod ovakvih nesreca

aleksandar111
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 11 Apr 2005
Mesto: Herceg Novi

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 03, 2006 1:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nazalost...sve nerazvijene zemlje,naravno kao i mi,cekaju da se nesto desi da bi nesto popravili...al za te ljude je tada kasno

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Most se srušio na vlak, pet mrtvih Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon