:: |
| Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Na velikoj pariškoj aukciji koju će u veljači održati aukcijska kuća Christie's, prodavat će se porsche Union D-Type kojeg osim ljepote i jačine od 485 konjskih snaga krasi još jedna vrijedna osobina - naručen je od Adolfa Hitlera. Automobili te vrste su se počeli proizvoditi 1939. godine i trebali su simbolizirati tehnološku premoć Trećeg Reicha. Nakon 2. svjetskog rata svi su automobili te vrste uništeni, a jedini preostali primjerak sada će biti prodan. Procjenjuje se da bi mogao postati najskuplji automobil ikad prodan na nekoj aukciji.
Ananova, Yahoo News, monitor.hr...
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
MIXREKOK Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 22 Apr 2006 Poruke: 13

|
|
ja se po stoti put pitam zasto ljudi pridaju toliki znacaj stvarima koje je koristio neko drugi...
mozda je to zelja da se dodje do moci ali je put sigrno pogrsan
|
|
|
| |
|
 |
Celik19 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 30 Sep 2006 Poruke: 77

|
|
prodajem unikatnu ficu; ima sve 4 gume, cetvera vrata full fullova et il moze zamjena za hilerovog porsea
|
|
|
| |
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
da imam toliko para zadnje što bi kupila je Hitlerov auto
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
|
ocu ja to je porse ahhhhhhhhhhhhhhhh daj mi daj mi daj mi daj mi daaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjj mi...
|
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
| rizmal je napisao/la sledeće: | | ocu ja to je porse ahhhhhhhhhhhhhhhh daj mi daj mi daj mi daj mi daaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjj mi... |
hm, nisam ni sumnjala
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
| |
|
 |
alhemicar Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412

|
|
preko milijarde ljudi na ovoj planeti gladuje ali ipak je Hitlerov porse previse "cool" da bi se propustio
|
|
|
| |
|
 |
aleksandar111 Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 11 Apr 2005 Poruke: 417 Mesto: Herceg Novi

|
|
od koga je narucen,ne bi ga ni za Dz uzeo na poklon...
|
|
|
| |
|
 |
Venceremos Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 20 Sep 2006 Poruke: 3351 Mesto: Santa Clara

|
|
mora da je do jaja porsche,ove budale ga unište,no ostao je jedan
|
|
|
| |
|
 |
vmirko Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 14 Dec 2004 Poruke: 409 Mesto: beograd

|
|
|
Ja ga ne bih kupio ni da je besplatan.
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|