:: |
| Autor |
Poruka |
Vilenjakinja Sašina Kumica

|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889

|
|
MADRID - Tigar je otrgnuo i prožderao ruku 31-godišnjeg Poljaka koji ga je fotografirao mobilnim telefonom u cirkusu blizu Badajoza.
Nakon napada Poljak je hospitaliziran i nalazi se u u teškom stanju.
Stigao je u cirkus s sunarodnjakom tražiti posao. Dok je njegov prijatelj razgovarao s dužnosnikom cirkusa, on je ušao u područje zabranjeno za javnost kako bi fotografirao tigra koji mu je otrgnuo lijevu ruku, izvijestila je agencija Europa press, pozivajući se na jednog pripadnika civilne garde.
Prije godinu dana dvije tigrice su zgrabile ruku jednog Rumunja u cirkusu blizu Madrida pred zaprepaštenim i nemoćnim svjedocima.
U sličnoj nesreći 2003. jednom Ukrajincu je jedan sibirski tigar otrgao ruku u cirkusu u Madridu.
Hina|Net.hr
Nesretni Poljak došao je u Španjolsku u potrazi za boljim životom. Zajedno sa sunarodnjakom potražio je posao u cirkusu. Dok ga je slikao tigar mu je otrgnuo i prožderao ruku.
|
|
|
| |
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
A šta je izazivao i ulazio tamo gdje ne smije???
Žao mi je čovjeka ali s tim životinjama se ne valja zezati
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
ko mu kriv sto je isao tamo de se nesme...sad ce sigurno da utepaju jadnu zivotinju (tako nalaze zakon)jer ga je napala iako je on debil i sam je kriv...
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|