www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Novosti: Dejan Vukićević trener Partizana
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 08, 2006 2:14 pm    Naslov poruke: Novosti: Dejan Vukićević trener Partizana Na vrh strane Na dno strane

Novi trener Partizana biće Dejan Vukićević! Mladi strateg Zete i nekadašnji fudbaler „crno-belih” ima ubedljivo najveće šanse i podršku velikog dela Upravnog odbora kluba iz Humske da na klupi „parnog valjka” nasledi Miodraga Ješića, pišu današnje Večernje novosti. Mada zvaničnih poteza u Partizanu neće biti dok ne prođe i meč sa Rendžersom u Glazgovu i konačno se spusti zavesa na jesenju polusezonu, čini se da je već poznato ko će „crno-bele” povesti na zimske pripreme. „Otkako sam počeo da se bavim ovim poslom, u neku ruku sam pripreman da jednog dana budem trener Partizana. Da li će to biti sad, za pola godine, godinu i po, ne znam, ne bih da prejudiciram, mada priznajem da kontakata ima, da sada jesam jedan od kandidata, ali nemam šta konkretnije da vam kažem, niti bi to bilo korektno prema kolegi Ješiću”, ističe Dejan Vukićević, koji se kao kandidat za trenera Partizana spominjao i pre dolaska Jirgena Rebera.
Promocijom Vukićevića na mesto šefa stručnog štaba Partizan bi, u neku ruku, nastavio trend da forsira „svoje” kadrove, pošto je trener Zete dugo bio fudbaler „crno-belih”, a i posle toga ostao je u stalnom kontaktu sa klubom iz Humske.

„Ostavio sam dobar deo mladosti u Partizanu, pa ako klub misli da mogu da mu pomognem, imam obavezu prema njemu”, kaže Vukićević.

Mladog trenera Zete svi, počev od nekadašnjih pulena, kojih danas ima od Olimpijakosa do ruskog Kamaza, pa do rukovodilaca i kolega, kuju u zvezde i predviđaju mu blistavu budućnost, a, po svemu sudeći, već ove zime uhvatiće se u koštac sa posrnulim gigantom Partizanom.

LIČNA KARTA
Datum rođenja: 27.4.1968.
Mesto rođenja: Podgorica
Visina/ težina: 184/77
Klubovi (igrač): Budućnost, Mogren, Pezoporikos (Kipar), Partizan, Sevilja (Španija), Rekreativo (Španija).
Klubovi (trener): Bratstvo (mlađe kategorije), Zeta.
(Večernje novosti)

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

Milos-PFC
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 24 Dec 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 08, 2006 10:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zelim mu sve najlepse ako dobije poziciju trenera ali ako mu zeka i bvjeka zavrnu kesu a prodaju igrace bice kao i njegovi predhodnici marioneta za pranje para zeke i bjeke !

EGO!
Stojke's bitch!
Stojke's bitch!

Godine: 35

Datum registracije: 25 Sep 2006
Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 09, 2006 8:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ode nas Partizan u tri PM....

Ne kazem nista protiv Vukicevica, ali Partizan je pukao!
Zeka i Bjeka pljuju navijace koji bi dali sve za svoj klub; prodaju igrace koji bi mogli da spasu klub... Dok ne odu njih dvojica, Partizanu nema spasa ni da mu za trenera dovedu samog Boga.

ja bih opet bih bila ja!

* B.I.T.C.H. 4EVER *
Exclamation Being In Total Control of Herself Exclamation

ZlajaXV
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 03 Avg 2006
Mesto: Starcevo

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 09, 2006 8:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svaka cast coveku sto je prihvatio tako uklet posao, ma koliko budete dobri - Zvezda je najbolja!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Novosti: Dejan Vukićević trener Partizana Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon