:: |
| Autor |
Poruka |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Novi trener Partizana biće Dejan Vukićević! Mladi strateg Zete i nekadašnji fudbaler „crno-belih” ima ubedljivo najveće šanse i podršku velikog dela Upravnog odbora kluba iz Humske da na klupi „parnog valjka” nasledi Miodraga Ješića, pišu današnje Večernje novosti. Mada zvaničnih poteza u Partizanu neće biti dok ne prođe i meč sa Rendžersom u Glazgovu i konačno se spusti zavesa na jesenju polusezonu, čini se da je već poznato ko će „crno-bele” povesti na zimske pripreme. „Otkako sam počeo da se bavim ovim poslom, u neku ruku sam pripreman da jednog dana budem trener Partizana. Da li će to biti sad, za pola godine, godinu i po, ne znam, ne bih da prejudiciram, mada priznajem da kontakata ima, da sada jesam jedan od kandidata, ali nemam šta konkretnije da vam kažem, niti bi to bilo korektno prema kolegi Ješiću”, ističe Dejan Vukićević, koji se kao kandidat za trenera Partizana spominjao i pre dolaska Jirgena Rebera.
Promocijom Vukićevića na mesto šefa stručnog štaba Partizan bi, u neku ruku, nastavio trend da forsira „svoje” kadrove, pošto je trener Zete dugo bio fudbaler „crno-belih”, a i posle toga ostao je u stalnom kontaktu sa klubom iz Humske.
„Ostavio sam dobar deo mladosti u Partizanu, pa ako klub misli da mogu da mu pomognem, imam obavezu prema njemu”, kaže Vukićević.
Mladog trenera Zete svi, počev od nekadašnjih pulena, kojih danas ima od Olimpijakosa do ruskog Kamaza, pa do rukovodilaca i kolega, kuju u zvezde i predviđaju mu blistavu budućnost, a, po svemu sudeći, već ove zime uhvatiće se u koštac sa posrnulim gigantom Partizanom.
LIČNA KARTA
Datum rođenja: 27.4.1968.
Mesto rođenja: Podgorica
Visina/ težina: 184/77
Klubovi (igrač): Budućnost, Mogren, Pezoporikos (Kipar), Partizan, Sevilja (Španija), Rekreativo (Španija).
Klubovi (trener): Bratstvo (mlađe kategorije), Zeta.
(Večernje novosti)
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
| |
|
 |
Milos-PFC Upućeni član

|
Godine: 41
Datum registracije: 24 Dec 2005 Poruke: 263

|
|
|
Zelim mu sve najlepse ako dobije poziciju trenera ali ako mu zeka i bvjeka zavrnu kesu a prodaju igrace bice kao i njegovi predhodnici marioneta za pranje para zeke i bjeke !
|
|
|
| |
|
 |
EGO! Stojke's bitch!

|
Godine: 35
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu

|
|
Ode nas Partizan u tri PM....
Ne kazem nista protiv Vukicevica, ali Partizan je pukao!
Zeka i Bjeka pljuju navijace koji bi dali sve za svoj klub; prodaju igrace koji bi mogli da spasu klub... Dok ne odu njih dvojica, Partizanu nema spasa ni da mu za trenera dovedu samog Boga.
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
 |
|
| |
|
 |
ZlajaXV Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 03 Avg 2006 Poruke: 83 Mesto: Starcevo

|
|
|
Svaka cast coveku sto je prihvatio tako uklet posao, ma koliko budete dobri - Zvezda je najbolja!
|
_________________ ZlajaXV |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|