www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Beogradske školarke bave se prostitucijom?
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 09, 2006 11:29 pm    Naslov poruke: Beogradske školarke bave se prostitucijom? Na vrh strane Na dno strane

AGENCIJA Security sistem, koja je zadužena za osiguranje osnovne škole Branko Ćopić u beogradskom naselju Vidikovac, smatra da među učenicama te škole postoji prostitucija. - piše list "Pincom".

"Iz više izvora dobili smo informacije da neke djevojčice završnih razreda upražnjavaju oralni seks s vršnjacima, ali i starijim maloljetnicima, koje naplaćuju 100 do 200 dinara", rekao je za list vlasnik Security sistema, Vladimir Palija.

Direktor škole Božidar Zejak, rekao je za srpski list kako je šokiran optužbama ljudi iz Agencije Security sistem.

"Strašno je da netko iznosi takve podatke, a da zapravo nema materijalnih dokaza. Ne kažem da nije bilo incidenata u školi, krađa i sličnih stvari. Međutim, da se djeca prostituiraju, a da to znaju samo radnici osuguranja, malo je vjerojatno", rekao je Zejak.

Security sistem je naveo i da postoje indicije da se đacima nude marihuana i sedativi čije djelovanje đaci pojačavaju alkoholom, a osiguranje je "identificiralo i dilera droge i dvojicu narkomana koji su radili u okolini škole i družili se s đacima".

Vlasnik Security sistema je rekao da je iznio te podatke kako bi upozorio roditelje da povedu više brige o djeci.

index.hr

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 43

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 09, 2006 11:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

čitala sam ovo negdje, jadna djeca

-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja?

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 10, 2006 11:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovo se ne dešava samo u Bg-u, već i širom Srbije, i to već nekoliko godina unazad, ne samo u 8. već i u nižim razredima Neutral Sježila sam se kada sam prvi put čula, i to pouzdano, od nastavnika škole Neutral

Venceremos
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 20 Sep 2006
Mesto: Santa Clara

cuba.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 10, 2006 6:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

eee jadna djeca

damir_tz
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 08 Jan 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 10, 2006 9:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Annabel_Lee je napisao/la sledeće:
Ovo se ne dešava samo u Bg-u, već i širom Srbije, i to već nekoliko godina unazad, ne samo u 8. već i u nižim razredima Neutral Sježila sam se kada sam prvi put čula, i to pouzdano, od nastavnika škole Neutral

nije to samo problem BG-a, Srbije nego i citavog regiona.. i kad procitav ovako nesto opet sebi postavljam pitanje ko je kriv za ovakvu situaciju i na kraju mi se sve misli svedu na vlast i vladajucu strukturu..

alhemicar
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 09 Maj 2005

usa.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 10, 2006 11:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

odavno smo spali na niske grane pa tako i ova vijest ne predstavlje nikakvo iznenadjenje.

A da je zalosno - ti je bez daljnjeg

kacagica
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 06 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 13, 2006 7:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

citala sam u novinama ovu vest. Zgranula sam se, jer vidim nasta spada danasnja omladina. Mada tu dosta uticu roditelji.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Beogradske školarke bave se prostitucijom? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon