:: |
| Autor |
Poruka |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
NAKON iznimno uspješnog prošlogodišnjeg koncerta u Zagrebu, zvijezda osamdesetih Bebi Dol revitalizirala je pjevačku karijeru, a njezin novi album moći će se kupiti i u Hrvatskoj.
Novi album, koji se na tržištu očekuje u prvim danma 2007. godine, nazvan je jednostavno "Bebi Dol", a sadrži 12 obrada svjetskih mainstream klasika.
Album je u cijelosti sniman u beogradskom studiju Bate Kovača, a u Hrvatskoj će izići u izdanju diskografske kuće Menart. Ideju za novi album, kaže umjetnica pravog imena Dragana Šarić, dobila je nakon uspješnog prošlogodišnjeg povratka na pozornicu.
"Fenomenalna reakcija publike i javnosti bili su mi dovoljni da shvatim da ostoji velika potreba za kvalitetnom glazbom, ne samo kod nas, već i na cijelom prostoru bivše Jugoslavije", rekla je pjevačica koja će album najaviti obradom pjesme Rolling Stonesa "Fool To Cry".
Osim nje, na albumu će se, između ostalog, naći i "Its A Mans World" Jamesa Browna, Beatlesova pjesma "Help" te mnoge druge skladbe koje se već godinama rado pjevaju i slušaju.
index.hr
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
| |
|
 |
Gravedigger_girl_4ever Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 14 Sep 2006 Poruke: 124

|
|
"skladbe" ---> sta ti to znaci?
Zena je jadna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lici na pokislog prenasminkanog pacova i ponasa se kao poslednja ludaca... Smesna je... hehehehehehehehehe...
Blati Stonse i samom pomisli da ce preraditi njihovu pesmu....
|
_________________ Grobarka |
|
| |
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
| Gravedigger_girl_4ever je napisao/la sledeće: | "skladbe" ---> sta ti to znaci?
|
a ne znam kako ti to kažeš, melodije
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
|
joj ona definitivno nije svatila da nema pojma o pevanju,...
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|