www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Muškarci pomisle na seks svake 52 sekunde
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 12, 2006 12:14 am    Naslov poruke: Muškarci pomisle na seks svake 52 sekunde Na vrh strane Na dno strane

Najnovija istraživanja konačno su i potvrdila da žene pričaju više od muškaraca, a da muškarci mnogo više razmišljaju o seksu od žena. „Sam čin pričanja izaziva lučenje hemikalija u mozgu koje ženama pruža uzbuđenje slično onom koje ima zavisnik od heroina kada dostigne ´nirvanu´. Žene imaju ´autoput´ od osam traka koji služi za obradu emocija, dok muškarci imaju samo kolski put”, navela je u svojoj knjizi „Ženski um” psihijatar Luan Brizendin. Međutim, iako su ćutljivi, muškarci to nadoknađuju mislima, onim „pokvarenim”, odnosno razmišljanjem o seksu na svake 52 sekunde. Brizendinova kaže da muškarci poseduju međunarodni aerodrom u glavi kada je reč o seksu, dok žene malu mirnu poljanu za sletanje privatnih aviona. Ona smatra da bi ženama bilo mnogo lakše u životu kada bi bile svesne razlika među polovima, jer još i pre rođenja mozak devojčica i dečaka razlikuje se zbog uticaja testosterona na mozak.

*OpasnaMackica*
Banovan!

djavolce domaci.de
djavolce domaci.de

Godine: 71

Datum registracije: 22 Apr 2006
Mesto: novi sad

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 12, 2006 7:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

iihhhhh ja mislim da sam za to cula vec odavno...

Ide maca oko tebe pazi da te ne ogrebe,
pali mali nisam mala ja bi se stobom samo igrala

ego, dixy, najbolje cure bubim vas lepotice

mistik29
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 49

Datum registracije: 30 Sep 2005
Mesto: Zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 12, 2006 8:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma daj više o tom sexu... spavaju li ikad muškarci od tolikh misli na sex?
žbrljm!

La'Magia
~ La Victoria Siempre ~
~ La Victoria Siempre ~

Godine: 40

Datum registracije: 23 Mar 2006
Mesto: * Novi Sad *

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 12, 2006 8:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma jos i vise pomisljaju.Puno je 52 sekunde!!!

vmirko
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 14 Dec 2004
Mesto: beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 12, 2006 1:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa to je neki prosek, plus minus 10s.

lavtolstoy
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 26 Okt 2006
Mesto: Roma

italy.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 12, 2006 2:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

netacno svake 2 sekunde

knedrag
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 23 Apr 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 12, 2006 3:29 pm    Naslov poruke: netacno Na vrh strane Na dno strane

negde sam procitao da zene pomisle na onu stvar cak svakih 7 sekundi

djomlapa
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 31 Okt 2004
Mesto: Zrenjanin

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 12, 2006 3:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma muskarci non-stop misle o sexu...

Nervozni Laki
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 68

Datum registracije: 08 Nov 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 12, 2006 6:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I kakve vajde od toga

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 43

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 12, 2006 7:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Neki tinejđer sigurno, ali muškarac ne.

-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja?

please
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 25 Apr 2006
Mesto: pogresna drzava

france.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 12, 2006 7:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne cudi me to od muskaraca Laughing
znamo gde su "neuroni" vise koncentrisani dole
nego u glavi gore Wink

Cirissimo
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 38

Datum registracije: 14 Nov 2006
Mesto: Ljubljana

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 12, 2006 8:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sta ona zna...ko da je ona muskarac...sve zavisi od okolnosti koliko se razmislja o sexu... valjda neces kad pises test ili si na sahrani da razmisljas o sexu Question

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Muškarci pomisle na seks svake 52 sekunde Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon