:: |
| Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Castro ima rak želuca i najvjerojatnije neće doživjeti Božić
Kubanski predsjednik Fidel Castro bori se sa rakom želuca, odbija kemoterapiju i liječenje te najvjerojatnije neće doživjeti Božić, doznaje Independent. Castrova će smrt, kada dođe, imati odjek puno širi od granica Kube. Za početak se predviđa veliki val kubanskih imigranata u SAD. S druge strane postoji mogućnost da antikastrovske grupe s juga Floride pokušaju preuzeti vlast i nametnuti svoj režim na način da pošalju pomoć kubanskom narodu od kojeg se, nakon smrti predsjednika, očekuje ustanak protiv vlade. IndyStar.com predviđa da će Kuba ostati "ugodno komunistička".
monitor.hr
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
| aureliano je napisao/la sledeće: | Castro ima rak želuca i najvjerojatnije neće doživjeti Božić
Kubanski predsjednik Fidel Castro bori se sa rakom želuca, odbija kemoterapiju i liječenje
|
Ovo mi nije jasno
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
|
bas mi zao coveka...
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
|
Normalno da odbija lecenje kad ima 80 i kusur godina, a posao predsednika je dosta tezak. Pogotovo ako je zemlja pod sankcijama vise decenija.
|
|
 |
Venceremos Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 20 Sep 2006 Poruke: 3351 Mesto: Santa Clara

|
|
To se več zna,da nešto nije uredu sa Castrom,ali eto oni snimci kao hoda i čita novine,to je bilo sve zaigrano..da pomiri malo narod..
Žao mi je čovjeka,..živa legenda,baš sad radim nešto za školu na temu Castra,i pročito sam bibliografiju,...čovijek je preživijo sve nemoguče.Ali eto rak ga je pobijedijo,a ga več nisu CIA i SAD
La historia me absolverá! Venceremos!
|
|
|
| |
|
 |
alhemicar Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412

|
|
ima on i godina a mislim da niko nije mogao ocekivati da ce i dozivjeti ovakvu starost.
Inace veoma kontroverzna licnost
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|