:: |
| Autor |
Poruka |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
Donedavno najseksi muškarac - odlučio se ozbiljno uhvatiti politike, te sa kolegama lobira diljem svijeta kako bi osvijestio moćnike glede situacije u zapadnom Sudanu.
U Darfuru je naime u tri godine ubijeno više od 400 000 ljudi, a tri milijuna ih je prognano iz domova, tijekom onoga što mediji nazivaju 'sukobom u Darfuru'.
Clooney i glumac Don Cheadle, koji je snimio film o genocidu u Ruandi, trenutno se nalaze u Egiptu u sklopu kampanje za osvješćivanje Save Darfur o kojoj je ranije ove godine i snimljen spot prikazivan na MTV-u.
Unatoč njegovom trudu, Clooney je naljutio neke političke analitičare koji tvrde da glumac nije dovoljno educiran da bi medijski predvodio takvu akciju.
Dapače, nazvali su ga licemjerom. Jer dok je pozivao na međunarodnu vojnu akciju u Africi, istovremeno se protivio Bushevoj ofenzivi na Irak u kojem je za Sadamova režima bila slična situacija.
"Ne možemo samo uletiti sa bombama i pištoljima, jer ne smijemo napasti sudansku vladu.", izjavio je George uoči odlaska u Egipat i priklonio se mirnijoj alternativi rješavanja 'sukoba'.
net.hr
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
| |
|
 |
LaNa83 rizmalovo srculence

|
Godine: 42
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd

|
|
|
ja mislim da je njemu najbolje da se drzi onog sto jeste - glumac!!!!!
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
|
ma kluni samo ke.ja bolje mu je da ide u penziju i da se vise ne pojavljuje
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|