www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Pisma djeda mrazu
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 43

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 11, 2006 2:48 pm    Naslov poruke: Pisma djeda mrazu Na vrh strane Na dno strane

ANCHORAGE, 10. prosinca 2006. (Hina/AP) - Ako iz bilo kojeg dijela svijeta pošaljete pismo adresirano na Djeda Mraza, uz eventualnu adresu "Sjeverni pol", to pismo će, vjerovali ili ne, unatoč nepreciznoj ili netočnoj adresi ili tome što niste stavili marku ipak stići u prave ruke.#L#

Gradić Sjeverni pol nalazi se na Aljasci i pred Božić je zatrpan pismima upućenim Djedu Mrazu. Prošle godine Djed mraz je dobio 120.000 pisama iz 26 zemalja, ne uključujući tisuće pisama bez povratne adrese.

Djeca koja pošalju pisma s povratnom adresom dobiju pismeni odgovor s markom Sjevernog pola.

Na Sjeverni pol godišnje dođu stotine tisuća pisama iz cijelog svijeta. U nekima od njih djeca pišu da su bila dobra tijekom cijele godine ili da su se barem trudila biti dobra. Neka imaju spisak željenih poklona, a neka su puna pitanja postavljenih bijelobradom djedici.

Sva ta pisma jako razvesele Djeda Mraza.

(Hina)

-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja?

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 11, 2006 2:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hahahahahahaha, evo poslacoo ja jedno da vidim dal ce mi odgovoriti Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

The tears of a clown make the whole world laugh.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Pisma djeda mrazu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon