:: |
| Autor |
Poruka |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
ANCHORAGE, 10. prosinca 2006. (Hina/AP) - Ako iz bilo kojeg dijela svijeta pošaljete pismo adresirano na Djeda Mraza, uz eventualnu adresu "Sjeverni pol", to pismo će, vjerovali ili ne, unatoč nepreciznoj ili netočnoj adresi ili tome što niste stavili marku ipak stići u prave ruke.#L#
Gradić Sjeverni pol nalazi se na Aljasci i pred Božić je zatrpan pismima upućenim Djedu Mrazu. Prošle godine Djed mraz je dobio 120.000 pisama iz 26 zemalja, ne uključujući tisuće pisama bez povratne adrese.
Djeca koja pošalju pisma s povratnom adresom dobiju pismeni odgovor s markom Sjevernog pola.
Na Sjeverni pol godišnje dođu stotine tisuća pisama iz cijelog svijeta. U nekima od njih djeca pišu da su bila dobra tijekom cijele godine ili da su se barem trudila biti dobra. Neka imaju spisak željenih poklona, a neka su puna pitanja postavljenih bijelobradom djedici.
Sva ta pisma jako razvesele Djeda Mraza.
(Hina)
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|