:: |
| Autor |
Poruka |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
AMERIČKI mediji prenose glasine o tome kako će jedna od najpopularnijih zvijezdi na listi samaca, Paris Hilton, uskoro izreći sudbonosno "da".
O njenim zarukama se počelo nagađati nakon što se na jednom partyu u Los Angelesu pojavila s dijamantnim prstenom na ruci.
Glasine su se počele širiti samo nekoliko dana nakon što je uhvaćena kako se ljubi sa svojim bivšim dečkom, grkom Stavrosom Niarchosom. Nagađa se kako su njih dvoje ponovno zajedno.
Parisina glasnogovornica nije ni potvrdila ni opovrgnula glasine.
Hilton, koja je nedavno izjavila kako želi imati četvero djece do svoje 30. godine, već je dva puta bila zaručena, no nikada se nije udala.
Od sredine 2002. do početka 2003. godine bila je zaručena za muškog modela Jasona Shawa, a od svibnja do listopada 2005. za sina grčkog brodovlasnika, Parisa Latsisa.
index.hr
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
| |
|
 |
držte lopova Banovan! Zna tudju muku

|
Godine: 30
Datum registracije: 14 Nov 2005 Poruke: 9553 Mesto: debian city

|
|
Znači našla je djuvegiju, neka joj je sa srećom. Još samo da se dogovore ko će da bude ašdžija( onaj ko skida jabuku kad dolaze po mladu) i eto nama svadbe.
Ma, znao sam da će se sve dobro završiti. Red je da i jedna tako šljajmantna osoba nadje srodnu dušu.
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
|
koja li to budala oce da bude s njom,taj bas mora da je ludji od nje,...
|
|
 |
alhemicar Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412

|
|
|
ona se ne udaje nego se njen buduci muz "udaje" Bez love joj niko ne bi ni prisao
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|