:: |
| Autor |
Poruka |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
Nerazdvojne u dobru i u zlu, iz noći u noć harale su najpopularnijim klubovima. I onda - razlaz. Menadžeri su odlučili kako je za Britney najbolje da se kloni hotelske nasljednice.
Britney Spears i Paris Hilton su prekinule.
Dvije svojevremeno nerazdvojne prijateljice nakon Britneyjine javne isprike za tulumarnje i nenošenje gaćica više nije moguće vidjeti zajedno u javnosti.
Razlog ovom razlazu je pokušaj pop-princeze da vrati staru slavu. Partijanje s Paris, po mišljenju njenog marketinškog tima, u tom joj slučaju ne ide u prilog.
Britney je prije razuzdanog braka s plesačem Kevinom Federlineom radila na svom imidžu nevine seksipilne djevojke iz susjedstva. Ali to je sad stvar prošlosti. Danas je ona majka dvoje djece koja je svima pokazala ''što ima među nogama''.
Njezini menadžeri zato su odlučili kako je najbolje da se kloni Hiltonice i da nekako pokuša ispraviti počinjenu štetu.
Iako je zadnjih dana daleko od Paris, koja sve više vremena provodi s novim (bivšim) dečkom, Britney nije napravila ništa da opere svoj obraz - i dalje je se može vidjeti kako tulumari po L.A.-u, s novom ekipom i novim dečkom.
net.hr
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
joj kolika je ona glupaca kad joj drugi moraju govoriti sta da radi.......... .........
|
|
 |
LaNa83 rizmalovo srculence

|
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd

|
|
uuuuuuuuuu al su one bile frendice kad ih moze razdvojiti tim menadzera ....
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
| LaNa83 je napisao/la sledeće: | uuuuuuuuuu al su one bile frendice kad ih moze razdvojiti tim menadzera ....  | i to sto kazes
|
|
 |
Zivojin Misic Vojvoda

|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Sep 2005 Poruke: 4517 Mesto: Србија(Београд)

|
|
|
Ma nisu normalne!!!!
|
_________________ Општа ситуација је добра. Непријатељ се повлачи на свим линијама. |
|
| |
|
 |
aleksandar111 Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 11 Apr 2005 Poruke: 417 Mesto: Herceg Novi

|
|
|
pa bie su jedna sa drugom kako bi povecale svoj rejting,al vidjeli menadzeri da ne ide,pa bolje smirom...
|
|
|
| |
|
 |
EGO! Stojke's bitch!

|
Godine: 35
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu

|
|
Obe su gl-pace kad dozvoljavaju da im drugi govore sta da rade... a glume neke nezavisne "djavolice" koje rade sve sto im prdne na pamet... Smesno!
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
 |
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
|
pukla ljubav? c c c c....ne verujem..
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
ako ih to ne spasi ja stvarno ne znam sta ce
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|