:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Igrača sredine terena milanskog Intera Dejana Stankovića Fudbalski savez Srbije proglasio je za najboljeg srpskog fudbalera u 2006. godini. „Još veća je čast dobiti ´zlatnu loptu´ kada se zna da je ove godine konkurencija bila žestoka. Znam da ulazim u istoriju srpske reprezentacije, što će mi biti velika obaveza za ubuduće”, rekao je kapiten srpske reprezentacije na svečanosti održanoj posle godišnje skupštine nacionalnog fudbalskog saveza. Šef stručnog štaba kineskog osvajača „duple krune” Šan Donga Ljubiša Tumbaković proglašen je za najboljeg srpskog trenera. „Mojoj radosti nema kraja. Hvala ljudima koji su me se setili i prethodne četiri godine pratili moje rezultate u inostranstvu”, rekao je Tumbaković, koji je sa Partizanom osvojio šest titula prvaka SR Jugoslavije. Zlatnu plaketu za izuzetan doprinos srpskom fudbalu dobio je poznati fizioterapeut Milan Aranđelović. (B92, Beta)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
cyberpop Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Dec 2006 Poruke: 127 Mesto: Novi Sad

|
|
|
Volim Stankelu ali mislim da je to ipak trebao biti Zigic......
|
|
|
| |
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
|
kao da je bitno
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
| |
|
 |
Cirissimo Iskusni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 14 Nov 2006 Poruke: 813 Mesto: Ljubljana

|
|
slazem se sa cyberpop da bi trebao da bude Zigic
a za tebe stiklo kazem samo ovo : zensko si pa nije fudbal za tebe mala fora
|
_________________ The living legend  |
|
| |
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
| Cirissimo je napisao/la sledeće: |
a za tebe stiklo kazem samo ovo : zensko si pa nije fudbal za tebe mala fora |
tako je he he
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
| |
|
 |
kacagica Dobro upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Avg 2006 Poruke: 543

|
|
|
ne razumem se dovoljno u fudbal, ali mogu da vidim ko zna da igra a ko ne. Upravu ste mozda je bolje da je to bio Zigic
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|