:: |
| Autor |
Poruka |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
Najbolji švicarski slalomaš priveden zbog masturbiranja na javnom mjestu
ŠVICARSKI skijaš Silvan Zurbriggen završio je jučer u policijskoj stanici jer je uhvaćen ni manje ni više nego u masturbiranju na javnom mjestu.
Na presici sazvanoj isključivo zbog tog incidenta Švicarac je pročitao izjavu ne ostavljajući novinarima priliku da postavljaju pitanja.
Zurbrigenova verzija izgleda ovako:
"Prije svega vrlo sam začuđen što je sve ovo iz policijskih izvora procurilo u javnost. Ja se za svaku utrku pripremam tako što neko vrijeme provedem u prirodi potpuno sam, motivirajući se za nastup. Kako sam popio jako puno tekućine tijekom dana, kao i svaki drugi čovjek osjetio sam potrebu da se oslobodim vode. To sam napravio i ako sam time nekoga uvrijedio, ispričavam se. Ako treba platit ću i kaznu. Za mene je ovaj slučaj završen."
To je otprilike Zurbriggenovo viđenje incidenta. Karabinjeri su inače priveli švicarskog skijaša u stanicu nakon što su dobili telefonsku dojavu od žene koja je sa svog prozora vidjela prizor koji se bas ne slaže sa Zurbriggenovim opisom. Bit će vrlo zanimljivo vidjeti reakciju gledatelja za vrijeme nastupa najboljeg švicarskog slalomaša.
index.hr
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
|
zanimljiva vest,mislim da se takav zakon uvede na balkanu mislim da bu bilo privedeno gomila i muskaraca i zena,....
|
|
 |
aleksandar111 Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 11 Apr 2005 Poruke: 417 Mesto: Herceg Novi

|
|
ne smije covjek se ni olaksat u prirodi,a da te ne privedu
|
|
|
| |
|
 |
PEPPO Upućeni član

|
Datum registracije: 23 Jul 2005 Poruke: 462 Mesto: ...

|
|
Ajde sta seru
pa to svi rade a oni tu glume neku diskreciju
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|