www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Demoliranje disko kluba "Proces"
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Axios
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 11 Jul 2006

macadonia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 19, 2006 2:50 pm    Naslov poruke: Demoliranje disko kluba "Proces" Na vrh strane Na dno strane

Na 16.12.2006 godine u subotu oko ponochi grupa od dvadeset do trideset maskiranih i dobro naoruzanih momaka sa pishtoljima i bezbol palicama su pretukli obezbedjenje disko kluba "Proces" i demolirali enterier diskoteke u kojim je kao gost bio i pop zvezda Toshe Proevski.
Sigurnosne kamere su zabelezile ovaj incident.

Evo video izveshtaj oko demoliranja disko kluba "Proces" u Skoplju

http://www.youtube.com/watch?v=8TIrni5Jr0Y

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 41

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 19, 2006 3:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svasta boze .. i to da ih snadje .. e ovo jos nisam video .. da vise ni obezbedjenje nije sigurno u kaficima i barovima.

Axios
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

macadonia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 19, 2006 4:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Boky je napisao/la sledeće:
Svasta boze .. i to da ih snadje .. e ovo jos nisam video .. da vise ni obezbedjenje nije sigurno u kaficima i barovima.

Donekle si u pravu, no ja ne znam kako se ponasha obezbedjenje u gradu u kome zivish, ali kod nas u Skoplju to su ljudi koji maltretiraju goste, shto bi se reklo ako ih krivo poglednesh mozesh dobiti batine. Ja sam nekoliko puta gledao kako ti vratari diskoteka biju goste i to deset na jednog. U gradu se shpekulishe da su ovi vratari u cetvrtak uvece prebili trojcu momaka koji se josh nalaze u bolnici i da je ovo demoliranje u stvari bila osveta zbog te tuce. izgleda je nekome pukao film i sakupio ekipu koja ima je pokazala da treba da se kulturnije ponashaju sa gostima. To su shpekulacije, ali ako ima neko zvanicno obaveshtenje ja cu vam preneti.

aleksandar111
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 11 Apr 2005
Mesto: Herceg Novi

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 19, 2006 10:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

to ko je uradio nije uradio iz zaje.ancije nego zato sto je imo debelog razloga,
a da su ti ``vratari`` pravi vratari ne bi doslo do toga-do ceka je
zapravo doslo.Obezbjedjenje i u Makedoniji kao i kod nas je isto,jedva cekaju
da nekoga izmlate pa i ako ode u bolnicu to je za njih veliki + ,jer je samo njih 10 premlatilo jednog momka.
da je srece takvi kreteni ne bi ni trebali da rade na neku farmu sa stokom a ne sa ljudima.mislim da se svako od nas u zivotu makar jednom susreo sa ovakvim necim uzivo,odvratno...
eto toliko...

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 42

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 19, 2006 11:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

slazem se s aleksanda111 da onaj ko je to uradio nije to uradio iz zajebancije vec s debelim razlogom,....al bez obzira na sve to je bas ono ne znam ni ja kako da se izrazim osim debilno,....

....tvoj i u dobru i u zlu....

Axios
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

macadonia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 20, 2006 1:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

aleksandar111 je napisao/la sledeće:
da je srece takvi kreteni ne bi ni trebali da rade na neku farmu sa stokom a ne sa ljudima.mislim da se svako od nas u zivotu makar jednom susreo sa ovakvim necim uzivo,odvratno...
eto toliko...

Potpuno si upravu i podrzavam te sve shto si rekao. Ja sam razgovarao pre mnogo godina sa jednim Momkom koji je zivio i radio neko vreme u Nemackoj kao Vratar. On meni kaze da tamo da bi postao obezbedjenje treba da zavrshish neku shkolu, znaci treba ti diploma. I shto je najvaznije rekao mi je ako bi izbio nered u dikoteci ne treba da uzmesh pa da prebijesh svakoga, nego treba da odesh i porazgovarash za tim gostima da ih smirish, ako treba da im ponudish pice, znaci da umirish situaciju a ne da je josh vishe zapalish. Epa koda nas u Makedoniji, a vidim i svugde na Balkanu prvo se prebije gost pa posle se razgovara. Zato i dolazi stalno do tuce jer ti vratari jednom u zivotu nalete na nekog koji je zestoki momak. To je to, daleko smo od Evrope u ovom problemu oko domashnog vaspitanja.

PEPPO
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 23 Jul 2005
Mesto: ...

germany.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 20, 2006 2:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Eto kako je kulturan narod bivse yu
pa zasto to rade

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 46

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 20, 2006 5:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U svakom slucaju, klub ce izgubiti jako puno [stalnih] gostiju.

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

Axios
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

macadonia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 20, 2006 2:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Code:
   U svakom slucaju, klub ce izgubiti jako puno [stalnih] gostiju.[co

E da u pravu si, sada i da nude i novac retko ko bi hteo da poseti taj klub.

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 46

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 21, 2006 5:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sad gazdi jedino ostaje da preseli klub na drugo mesto i da mu promeni ime. A lokal [gde se to dogodilo] moze biti ubuduce samo neka prodavnica ili nesto slicno...

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 41

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 21, 2006 6:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Axios je napisao/la sledeće:
Boky je napisao/la sledeće:

Donekle si u pravu, no ja ne znam kako se ponasha obezbedjenje u gradu u kome zivish, ali kod nas u Skoplju to su ljudi koji maltretiraju goste, shto bi se reklo ako ih krivo poglednesh mozesh dobiti batine. Ja sam nekoliko puta gledao kako ti vratari diskoteka biju goste i to deset na jednog. U gradu se shpekulishe da su ovi vratari u cetvrtak uvece prebili trojcu momaka koji se josh nalaze u bolnici i da je ovo demoliranje u stvari bila osveta zbog te tuce. izgleda je nekome pukao film i sakupio ekipu koja ima je pokazala da treba da se kulturnije ponashaju sa gostima. To su shpekulacije, ali ako ima neko zvanicno obaveshtenje ja cu vam preneti.

Pazi majstore ..svugde je u svetu to isto .. sto bih rekli 100 ljudi 100 cudi .. dakle neki tipovi u obezbedjenju ce mozda cak i da se zezaju s tobom svo vreme dok ce neki da te pogledaju i pogledom ima da te ubije u mozak .. nista to nije cudno . Samo zelim da kazem da jednostavno nema vise nigde sigurnog mesta gde moze covek lepo da izadje i da se ne brine da nece da dobije flasu u glavu ili da nece neko u pucnjavi da ga rani/ubije i tako to.

Axios
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

macadonia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 21, 2006 7:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Boky Pazi majstore ..svugde je u svetu to isto .. sto bih rekli 100 ljudi 100 cudi .. dakle neki tipovi u obezbedjenju ce mozda cak i da se zezaju s tobom svo vreme dok ce neki da te pogledaju i pogledom ima da te ubije u mozak .. nista to nije cudno . Samo zelim da kazem da jednostavno nema vise nigde sigurnog mesta gde moze covek lepo da izadje i da se ne brine da nece da dobije flasu u glavu ili da nece neko u pucnjavi da ga rani/ubije i tako to.

Potpuno se slazem stobom da ne postoji sigurno mesto za izlzak koliko taj klub imao dobrog obezbedjenja. Ali makedonska javnost po onome shto sam procitao i razgovarao sa mojim prijateljima, veliki procent njih je drago shto su i vratari jednom dobili batine jer su veoma dugo maltretirali i tukli neduzne goste.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Demoliranje disko kluba "Proces" Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon