:: |
| Autor |
Poruka |
Axios Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 11 Jul 2006 Poruke: 122

|
|
Na 16.12.2006 godine u subotu oko ponochi grupa od dvadeset do trideset maskiranih i dobro naoruzanih momaka sa pishtoljima i bezbol palicama su pretukli obezbedjenje disko kluba "Proces" i demolirali enterier diskoteke u kojim je kao gost bio i pop zvezda Toshe Proevski.
Sigurnosne kamere su zabelezile ovaj incident.
Evo video izveshtaj oko demoliranja disko kluba "Proces" u Skoplju
http://www.youtube.com/watch?v=8TIrni5Jr0Y
|
|
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
Svasta boze .. i to da ih snadje .. e ovo jos nisam video .. da vise ni obezbedjenje nije sigurno u kaficima i barovima.
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |

|

|
|
| Boky je napisao/la sledeće: | | Svasta boze .. i to da ih snadje .. e ovo jos nisam video .. da vise ni obezbedjenje nije sigurno u kaficima i barovima. |
Donekle si u pravu, no ja ne znam kako se ponasha obezbedjenje u gradu u kome zivish, ali kod nas u Skoplju to su ljudi koji maltretiraju goste, shto bi se reklo ako ih krivo poglednesh mozesh dobiti batine. Ja sam nekoliko puta gledao kako ti vratari diskoteka biju goste i to deset na jednog. U gradu se shpekulishe da su ovi vratari u cetvrtak uvece prebili trojcu momaka koji se josh nalaze u bolnici i da je ovo demoliranje u stvari bila osveta zbog te tuce. izgleda je nekome pukao film i sakupio ekipu koja ima je pokazala da treba da se kulturnije ponashaju sa gostima. To su shpekulacije, ali ako ima neko zvanicno obaveshtenje ja cu vam preneti.
|
|
|
| |
|
 |
aleksandar111 Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 11 Apr 2005 Poruke: 417 Mesto: Herceg Novi

|
|
to ko je uradio nije uradio iz zaje.ancije nego zato sto je imo debelog razloga,
a da su ti ``vratari`` pravi vratari ne bi doslo do toga-do ceka je
zapravo doslo.Obezbjedjenje i u Makedoniji kao i kod nas je isto,jedva cekaju
da nekoga izmlate pa i ako ode u bolnicu to je za njih veliki + ,jer je samo njih 10 premlatilo jednog momka.
da je srece takvi kreteni ne bi ni trebali da rade na neku farmu sa stokom a ne sa ljudima.mislim da se svako od nas u zivotu makar jednom susreo sa ovakvim necim uzivo,odvratno...
eto toliko...
|
|
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
|
slazem se s aleksanda111 da onaj ko je to uradio nije to uradio iz zajebancije vec s debelim razlogom,....al bez obzira na sve to je bas ono ne znam ni ja kako da se izrazim osim debilno,....
|
|
 |

|

|
|
| aleksandar111 je napisao/la sledeće: | da je srece takvi kreteni ne bi ni trebali da rade na neku farmu sa stokom a ne sa ljudima.mislim da se svako od nas u zivotu makar jednom susreo sa ovakvim necim uzivo,odvratno...
eto toliko... |
Potpuno si upravu i podrzavam te sve shto si rekao. Ja sam razgovarao pre mnogo godina sa jednim Momkom koji je zivio i radio neko vreme u Nemackoj kao Vratar. On meni kaze da tamo da bi postao obezbedjenje treba da zavrshish neku shkolu, znaci treba ti diploma. I shto je najvaznije rekao mi je ako bi izbio nered u dikoteci ne treba da uzmesh pa da prebijesh svakoga, nego treba da odesh i porazgovarash za tim gostima da ih smirish, ako treba da im ponudish pice, znaci da umirish situaciju a ne da je josh vishe zapalish. Epa koda nas u Makedoniji, a vidim i svugde na Balkanu prvo se prebije gost pa posle se razgovara. Zato i dolazi stalno do tuce jer ti vratari jednom u zivotu nalete na nekog koji je zestoki momak. To je to, daleko smo od Evrope u ovom problemu oko domashnog vaspitanja.
|
|
|
| |
|
 |
PEPPO Upućeni član

|
Datum registracije: 23 Jul 2005 Poruke: 462 Mesto: ...

|
|
Eto kako je kulturan narod bivse yu
pa zasto to rade
|
|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
|
U svakom slucaju, klub ce izgubiti jako puno [stalnih] gostiju.
|
|
 |

|

|
|
| Code: | | U svakom slucaju, klub ce izgubiti jako puno [stalnih] gostiju.[co |
E da u pravu si, sada i da nude i novac retko ko bi hteo da poseti taj klub.
|
|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
|
Sad gazdi jedino ostaje da preseli klub na drugo mesto i da mu promeni ime. A lokal [gde se to dogodilo] moze biti ubuduce samo neka prodavnica ili nesto slicno...
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
| Axios je napisao/la sledeće: | | Boky je napisao/la sledeće: | | Svasta boze .. i to da ih snadje .. e ovo jos nisam video .. da vise ni obezbedjenje nije sigurno u kaficima i barovima. |
Donekle si u pravu, no ja ne znam kako se ponasha obezbedjenje u gradu u kome zivish, ali kod nas u Skoplju to su ljudi koji maltretiraju goste, shto bi se reklo ako ih krivo poglednesh mozesh dobiti batine. Ja sam nekoliko puta gledao kako ti vratari diskoteka biju goste i to deset na jednog. U gradu se shpekulishe da su ovi vratari u cetvrtak uvece prebili trojcu momaka koji se josh nalaze u bolnici i da je ovo demoliranje u stvari bila osveta zbog te tuce. izgleda je nekome pukao film i sakupio ekipu koja ima je pokazala da treba da se kulturnije ponashaju sa gostima. To su shpekulacije, ali ako ima neko zvanicno obaveshtenje ja cu vam preneti. |
Pazi majstore ..svugde je u svetu to isto .. sto bih rekli 100 ljudi 100 cudi .. dakle neki tipovi u obezbedjenju ce mozda cak i da se zezaju s tobom svo vreme dok ce neki da te pogledaju i pogledom ima da te ubije u mozak .. nista to nije cudno . Samo zelim da kazem da jednostavno nema vise nigde sigurnog mesta gde moze covek lepo da izadje i da se ne brine da nece da dobije flasu u glavu ili da nece neko u pucnjavi da ga rani/ubije i tako to.
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |

|

|
|
| Citat: | | Boky Pazi majstore ..svugde je u svetu to isto .. sto bih rekli 100 ljudi 100 cudi .. dakle neki tipovi u obezbedjenju ce mozda cak i da se zezaju s tobom svo vreme dok ce neki da te pogledaju i pogledom ima da te ubije u mozak .. nista to nije cudno . Samo zelim da kazem da jednostavno nema vise nigde sigurnog mesta gde moze covek lepo da izadje i da se ne brine da nece da dobije flasu u glavu ili da nece neko u pucnjavi da ga rani/ubije i tako to. |
Potpuno se slazem stobom da ne postoji sigurno mesto za izlzak koliko taj klub imao dobrog obezbedjenja. Ali makedonska javnost po onome shto sam procitao i razgovarao sa mojim prijateljima, veliki procent njih je drago shto su i vratari jednom dobili batine jer su veoma dugo maltretirali i tukli neduzne goste.
|
|
|
| |
|
 |
|