www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Računarski program za čitanje ljudskih misli
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 19, 2006 7:56 pm    Naslov poruke: Računarski program za čitanje ljudskih misli Na vrh strane Na dno strane

Grupa britanskih naučnika proizvela je program zahvaljujući kome će računari moći da čitaju ljudske misli analizom kombinacije pokreta lica kojima se izražavaju određena osećanja. „Sistem koji smo razvili omogućava da se identifikuje čitav niz mentalnih stanja i to nakon što se određena osoba samo snimi video kamerom”, izjavio je profesor Piter Robinson s britanskog univerziteta „Kembridž”, rukovodilac tog projekta realizovanog u saradnji s Tehnološkim institutom u Masačusecu (SAD). Pomenuta tehnologija mogla bi da se primenjuje u marketinškim kampanjama, pohađanju nastave preko Interneta, ili u automobilskoj industriji. Taj sistem već može da prepozna 24 izraza lica, ali će se baza podataka proširivati, rekao je Robinson. (Tanjug)

aleksandar111
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 11 Apr 2005
Mesto: Herceg Novi

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 19, 2006 10:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma da,kako da ne!!!

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 43

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 19, 2006 10:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kad im je već do istraživanja nek se bave pametnijim stvarima Rolling Eyes

-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja?

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 42

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 19, 2006 11:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e bas nesto ne verujem da ce da procita misli kako treba kad radi na foru analize pokreta lica,onda to znaci da mozes da ga zeznes kad oces,....

....tvoj i u dobru i u zlu....

Milos-PFC
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 24 Dec 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 20, 2006 12:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nije mi jasno kako komp moze da cita ljudske misli mislim da je to malo preterano!

PEPPO
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 23 Jul 2005
Mesto: ...

germany.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 20, 2006 2:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma amerikanci opet pretjeruju
zive stvarno u sci-fi svijetu

djomlapa
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 31 Okt 2004
Mesto: Zrenjanin

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 20, 2006 11:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sigurno...

lloyd12345
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 16 Avg 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 21, 2006 1:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srecno s tim projektom![/I]

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 21, 2006 6:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jok .. ajde sad cemo da otkrivamo i kad se coveku ide u WC .. Confused

kacagica
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 06 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 21, 2006 6:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sta sve nece smisliti. E bilo bi super kad bismo znali sta ko misli u svojoj glavi.

Loods
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 20 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 21, 2006 7:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

neki dan na tv neki Japanac mislima pokrenuo igracku vlak.Napravio neki uredjaj kojim mislima pokrece vlak.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Računarski program za čitanje ljudskih misli Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon