:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Povreda koji je centar Nju Džerzija Nenad Krstić zaradio na meču protiv Lejkersa je ipak teže prirode i za njega je ova sezona najverovatnije završena. Krstić će biti podvrgnut hirurškom zahvatu 7. januara. „Ostajem u Americi gde će vrhunski stručnjaci raditi operaciju. Rekli su mi da oporavak od ovakve vrste povrede traje šest do osam meseci i da ću lagano početi trčkarati početkom juna”, izjavio je za internet sajt Mondo Nenad Krstić. U dosadašnjim mečevima Krstić je bio jedan od najboljih igrača Netsa. Prosečno je postizao 16,4 poena i imao 6,8 skokova.
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
srna2422 Odomaćeni član

|
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 2402

|
|
steta. sezonu je dobro poceo...zao mi ga je.
|
_________________ Marriage is the triumph of imagination over intelligence. |
|
| |
|
 |
Milos-PFC Upućeni član

|
Godine: 41
Datum registracije: 24 Dec 2005 Poruke: 263

|
|
|
Steta mali je igrao ove sezone kao zmaj ali nece nas i to sve teske povrede !
|
|
|
| |
|
 |
Cirissimo Iskusni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 14 Nov 2006 Poruke: 813 Mesto: Ljubljana

|
|
|
e bas velika steta...prvo Pedja pa sad on ...
|
_________________ The living legend  |
|
| |
|
 |
enciklopedija Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 11

|
|
|
Desava se... Nadam se da ce biti OK posto on treba da bude nosilac nase reprezentacije u buducnosti
|
|
|
| |
|
 |
Avram007 ..::Darkmen X::..

|
Godine: 37
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

|
|
Stvarno steta za Krleta, ubedljivo najbolji Srbin u NBA ligi. Nisam mogao da verujem kad sam procitao, sta da se radi, zivot ide dalje.
Zelim mu brz oporavak i da se vrati jos bolji, jer ga je to krasilo oduvek, da se posle neke povrede vrati jos bolji...
|
|
 |
Lane25 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 05 Jul 2006 Poruke: 145

|
|
|
zao mi je decka,fantasticno je poceo sezonu,a sada kazu da je gotova sezona za njega i da nece igrati na evropskom prvenstvu...stvarno mi je zao momka..nadam se da ce se desiti cudo pa da zaigra na evropskom...on i milic extra centarski tandem..
|
|
|
| |
|
 |
kacagica Dobro upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Avg 2006 Poruke: 543

|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|