www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Dve godine zatvora zbog preglasne muzike
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 40

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 27, 2006 12:17 am    Naslov poruke: Dve godine zatvora zbog preglasne muzike Na vrh strane Na dno strane

Japanka Mijoko Kavahara (59) osuđena je na nešto manje od dve godine zatvora zbog slušanja preglasne muzike.
Sud u Osaki je osudio Kavaharu na 20 meseci zatvora pošto je utvrđeno da je od novembra 2002. do aprila 2005. maltretirala komšiluk puštajući zaglušujuću muziku.
Premda je njen advokat tvrdio da okrivljena nije to činila „iz zle namere”, tužilac je zahtevao kaznu od čak tri godine zatvora, navodeći da Kavaharini susedi strahuju da će se ona ubrzo ponovo naći na slobodi i da će se njihove muke nastaviti. (serbian cafe)

please
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 25 Apr 2006
Mesto: pogresna drzava

france.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 27, 2006 1:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

leleeeeeeeeeeeee!!!!
mene bi osudili na 150godina onda
(pod uslovom da moj komsija-orangutan me tuzi)
ja nemam hrabrosti cistiti stan subotom bez mojih 50W
malo metallica,malo ZZtop,malo U2,...
mnogo voli moj komsija Very Happy
kad zavrsim u zatvoru,javicu se Wink

thorn
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 30 Jul 2005

usa.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 27, 2006 8:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hahahaha.......verujem da nas ima dosta koji znaju nekog koga bi joj poslali za cimera...... Mr. Green

diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 42

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 27, 2006 10:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

joj ja bbi bio na dozivotnoj jer obozavam glasno da slusam muziku.......

....tvoj i u dobru i u zlu....

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 27, 2006 11:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hahaha Laughing da li ste vi ikada cooli za Void, Eskima ili Space Boodhoo??? Mene ne da bi oterali na dozivotnoo vec bi mi i naredne generacije (ako stignem da do tada proshirim svojoo porodicoo Laughing ) zajedno samnom... Laughing Laughing Laughing

The tears of a clown make the whole world laugh.

*OpasnaMackica*
Banovan!

djavolce domaci.de
djavolce domaci.de

Godine: 71

Datum registracije: 22 Apr 2006
Mesto: novi sad

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 27, 2006 11:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ihhhh mene bi na elek.stolicu

Ide maca oko tebe pazi da te ne ogrebe,
pali mali nisam mala ja bi se stobom samo igrala

ego, dixy, najbolje cure bubim vas lepotice

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 43

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 27, 2006 11:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ona je u zatvoru zbog preglasne muzike a pedofili, ubojice, lopovi i silovatelji mirno šetaju po svijetu i nitko im ne može stati na rep

-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja?

cyberpop
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 45

Datum registracije: 01 Dec 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 27, 2006 7:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nije dobro, al je to ziva istina....

la_descarada
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 18 Okt 2006

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 27, 2006 7:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

strasno...kuda vodi ovaj svet... Mad

filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Godine: 34

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 29, 2006 9:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja big od rodjenja bila u zatvoru...ali uopste ne shvatam to,zatvor zbog pereglasne muzike...jbt sta se sve jos danas nece desiti!

Idealno_losha
Banovan!

Опасница ©
<b>Опасница ©</b>

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 01, 2007 12:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma ovo je glupo..Onda bi ja dobila 500 godina zatvora..bez muzike ne mogu ništa..Čak i učim uz muziku..i čistim, i surfam po Netu.Smile Ma, zivjela muzika! Wink

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 41

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 02, 2007 6:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Crno i zlatno je napisao/la sledeće:
ona je u zatvoru zbog preglasne muzike a pedofili, ubojice, lopovi i silovatelji mirno šetaju po svijetu i nitko im ne može stati na rep

To je Japan .. jednostavno kod njih nema ni tri ni pet nego odma zatvor .. pa kod njih koliko sam cuo se seku prsti ako nesto ukrades ( ili su to bese Kinezi Confused .. ne secam se ) .. jednostavno takva je kultura i takav zakon .. ovde u Kanadi dosta puta ljudi zovu jedni drugima policiju ako neko pusta glasnu muziku .. takav zakon .. sta ces Confused

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Dve godine zatvora zbog preglasne muzike Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon