:: |
| Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Novogodšnji i božićni praznici dovode do stresa, kome su, prema istraživanju Asocijacije američkih psihologa, najviše podložne žene. Istraživanje je obuhvatilo 417 žena i 369 muškaraca, a ustanovljeno je da 44% predstavnica lepšeg pola pate od pretprazničnog stresa, dok samo 31% muškaraca ima taj problem. Prema rezultatima istraživanja, ispostavilo se da se stresno stanje u pretprazničnim danima uglavnom pojavljuje zbog nedostaka vremena i novca, kao i iz neophodnosti da se kupi mnoštvo poklona u kratkom vremenskom roku. Žene se umaraju i tokom neradnih dana pripremajući hranu i spemajući kuću, a i odgovornije pristupaju kupovini poklona.
(serbian cafe)
|
|
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
naravno da su podloznije kad tu kupovinu vezbaju od malena 365 dana u godini svaki cas i onda kad dodje NG ne znaju sta da kupe kao i obicno a onda bi uzele sve al nemaju love:lol:
|
|
 |
LaNa83 rizmalovo srculence

|
Godine: 42
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd

|
|
aaaaaaa zar je vec 29.?????? odoh u shoping
|
|
 |
thorn Odomaćeni član

|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031

|
|
kako i ne bi......pa dok napisem sve cestitke, pa kupim poklone za decu, muza, familiju, prijatelje, poznanike, poslovne partnere, saradnike i radnike, komsije, i taman mislim da sam sve zavrsila, kad dolazi nova i treba kupiti garderobu za to veselje i sve sto uz to ide......organizovati proslavu, itd.......a u medjuvremenu moj dragi radi svoje stvari,svojim uobicajenim tempom, i pita :"jesi vise zavrsila te gluposti.....?"..... .......pa dodje mi da nekog obesim........
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|