:: |
| Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Damir Mandić, koji je oslobođen optužbe da je ubio urednika „Dana” Duška Jovanovića, izjavio da će zauvek napustiti Crnu Goru. „Samo čekam da presuda postane pravosnažna, a onda odlazim odavde zauvek. U ovoj zemlji, nakon svega što mi je učinila, i ne samo meni već i čitavoj mojoj familiji, ja više nemam šta da tražim. Obrukani smo za čitav život”, kazao je Mandić podgoričkoj „Republici”. Prema njegovim rečima, savest mu je čista jer nije ni ubio ni učestvovao u ubistvu urednika „Dana”. Mandić je kazao da suđenje nije bilo pošteno, jer je sudija izlazio u susret oštećenoj strani. On je kritikovao i izveštavanje medija, koji su ga, kako je rekao, osudili i pre početka suđenja.
(serbian cafe)
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|