:: |
| Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Jedan čovek je poginuo u svojoj dnevnoj sobi gde ga je udario automobil koji je uleteo kroz zid! Vozač automobila koji je izleteo s puta jer je išao prebrzo, bio je begunac od policije, saopštile su vlasti u državi Njujork. Svedoci nesreće - susedi poginulog u Farmingdejlu, izjavili su da je auto išao brzinom od oko 150 kilometara na sat. „Automobil je prosto leteo”, ispričao je Tomas Kjapone (Thomas Chiappone). „Iznenada, auto je skrenuo, a onda se čulo samo veliko: `buuum´”, dodao je. Automobil je proleteo kroz nekoliko zidova dok nije završio u sobi nesrećnog Vilijama Kalhuna (William Calhoun), ispričao je narednik Kenet Vilijams (Kenneth Williams). Kalhunov sin je gledao televiziju u podrumu kuće i nije povređen.
Vozač je uhapšen i ispituje se u policiji. Njega i još jednog muškarca prethodno je zaustavila patrola, koja je želela da ih ispita o mogućoj umešanosti u prodaju droge. Jedan osumnjičeni je pobegao peške, a drugi kolima. Prvi je brzo uhvaćen, a drugi posle potere koja je trajala oko četiri minuta, dodala je policija. (Serbian cafe)
|
|
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
e i posle recite da sudbina ne postoji....
|
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
| |
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
kakav je to auto koji probija zid mora bit da je uletio kroz staklo ili vrata
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
| |
|
 |
Venceremos Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 20 Sep 2006 Poruke: 3351 Mesto: Santa Clara

|
|
zamislite.. gledate tv, ćips i kolakola.. kad ono nesto iza ledja i *puf* nema te...
|
|
|
| |
|
 |
kacagica Dobro upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Avg 2006 Poruke: 543

|
|
|
boze pa od cega je napravljena ta kuca kad su kola prosla kroz zid.
|
|
|
| |
|
 |
Milos-PFC Upućeni član

|
Godine: 41
Datum registracije: 24 Dec 2005 Poruke: 263

|
|
|
Pa ni u rodjenoj kuci nisi bezbedan da ne poverujes!
|
|
|
| |
|
 |
stojke_86 EGO!'s superhero

|
Godine: 39
Datum registracije: 27 Nov 2006 Poruke: 2334 Mesto: Beograd

|
|
Ma opusteno, kad zivis na prvom spratu, ne moze ti niko nista, jaci si od sudbine!!
|
|
|
| |
|
 |
drone Upućeni član

|
Godine: 34
Datum registracije: 24 Avg 2006 Poruke: 406 Mesto: underwrold

|
|
Svasta e stvarno svasta
kome je sudjeno nema bjezanja hehehehehehehhe
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|