:: |
| Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Jedna 18-godišnja Francuskinja provela je četiri dana i tri noći zaglavljena u liftu svoje zgrade u predgrađu Pariza, javili su lokalni mediji. Devojka je pošla da kupi hleb uoči Božića kada se lift pokvario i ostao zaglavljen između prvog i drugog sprata. Dobivši od nastojnika uveravanja da u liftu nema nikoga, otac nesrećne devojke dao se u potragu za svojim detetom. „Bila sam gladna i bilo mi je hladno, ali je bilo malo svetla, pa sam se igrala sa cipelama, meditirala i spavala”, rekla je devojka. Ona je rekla da je uključila alarm, ali firma zadužena za održavanje lifta tvrdi da sistem nije bio pokrenut. Pronašli su je, sa simptomima hipotermije, radnici koji su došli da poprave lift. Njeni roditelji podneli su tužbu protiv firme za održavanje lifta.
|
|
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
e sta sve covek nece cuti,....ja bi tuzio i tog nastojnika....
|
|
 |
Cirissimo Iskusni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 14 Nov 2006 Poruke: 813 Mesto: Ljubljana

|
|
jadna cura, ja neznam kako bi izdržao... zar nije imala mobilni uz sebe, pa je mogla da pozove roditelje i kaze sta se desilo....ja znam da cu od sada makar samo smeče išao bacit uzeti mobilni sa sobom...nikad ne znaš
|
_________________ The living legend  |
|
| |
|
 |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Nije ponela mobilni a cula je kako su pricali da ne mogu nista uraditi danas, a nije ni vikala da je neko cuje
Da sam na njenom mestu bila vikala bi ceo dan i celu noc dok neko ne dodje.
|
|
|
| |
|
 |
tea#7 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 20 Okt 2006 Poruke: 1

|
|
da sam na njenom mestu bila bi srecna. me bi videla svog divnog oca 4 dana. i v
|
|
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
Ovo nije nista cudno .. ovde jednostavno ljudi prodju pored lifta i da cuju da se neko dere mislili bi Bog zna sta ..vidim da se to izgleda " prenosi " u Evropu.
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
blue037 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 182

|
|
| Ivankamaza je napisao/la sledeće: | Jedna 18-godišnja Francuskinja provela je četiri dana i tri noći zaglavljena u liftu svoje zgrade u predgrađu Pariza, javili su lokalni mediji. Devojka je pošla da kupi hleb uoči Božića kada se lift pokvario i ostao zaglavljen između prvog i drugog sprata. Dobivši od nastojnika uveravanja da u liftu nema nikoga, otac nesrećne devojke dao se u potragu za svojim detetom. „Bila sam gladna i bilo mi je hladno, ali je bilo malo svetla, pa sam se igrala sa cipelama, meditirala i spavala”, rekla je devojka. Ona je rekla da je uključila alarm, ali firma zadužena za održavanje lifta tvrdi da sistem nije bio pokrenut. Pronašli su je, sa simptomima hipotermije, radnici koji su došli da poprave lift. Njeni roditelji podneli su tužbu protiv firme za održavanje lifta. |
au koji smor!
|
|
|
| |
|
 |
aleksandar111 Upućeni član

|
Datum registracije: 11 Apr 2005 Poruke: 417 Mesto: Herceg Novi

|
|
ko zna jeli to uopste i istina,mislim da nije jer bi se vjerovatno derala na sav glas
da je neko cuje,i cuo bi je.vjerovatno je to bila jos jedna izmisljena pricica...
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|