:: |
| Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Godina 2006. bila je jedna od najgorih za novinare jer je 81 novinar poginuo u toku obavljanja zadatka u više od 21 zemlji. Organizacija Reporteri bez granica sa sedištem u Parizu objavila je podatke prema kojima je više novinara poginulo samo 1994. godine - 104, dodajući da ih je 2005. godine poginulo 63. Prema podacima ove organizacije, u prošloj je godini oteto je 56 novinara, najviše u Iraku i pojasu Gaze. Još 32 ljudi - vozača, prevodilaca, tehničara - poginulo je pomažući novinarima u radu. Četvrtu godinu zaredom Irak je najopasnija zemlja za novinare sa 64 poginula novinara i pratećeg osoblja. Sledi Meksiko sa devet i Filipini sa šest mrtvih novinara. U toku 2006. godine uhapšen je 871 novinar, 1.472 su napadnuta ili su bili izloženi pretnjama, dok je 921 medij pod pritiskom cenzure - objavili su Reporteri bez granica. (serbian cafe)
|
|
|
| |
|
 |
*OpasnaMackica* Banovan! djavolce domaci.de

|
Godine: 71
Datum registracije: 22 Apr 2006 Poruke: 2171 Mesto: novi sad

|
|
A ja htela biti novinar
|
ego, dixy, najbolje cure bubim vas lepotice |
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
ovo je bogami veoma vazan i bitan podatak za profesiju kao sto je novinarstvo .. jednostavno nije vise sigurno ni biti novinar
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
Cirissimo Iskusni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 14 Nov 2006 Poruke: 813 Mesto: Ljubljana

|
|
stvarno je bila loša godina za njh...
Mačkice pa možeš još uvek biti novinar samo neideš za vojnog novinara i to je to
|
_________________ The living legend  |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|